Připravovali se převážně proti dospělým
Klub

Připravovali se převážně proti dospělým

Redakce

V zimním přípravném období na začátku roku 2013 sehráli starší dorostenci FK Mladá Boleslav U19 osm utkání, z nich sedm proti dospělým fotbalistům.

Jediné utkání s věkovými vrstevníky z Teplic vyhráli dvěma góly Kocourka. Duely s Letohradem a Ústím nad Orlicí se uskutečnily v rámci soustředění v Ústí nad Orlicí. Střetnutí s dospělými týmy Dobrovice a Vyšehradu, účastníky divizních soutěží, patřila do programu 7. ročníku zimního turnaje Vyšehrad cup, kam byl oficiálně přihlášen juniorský tým FK Mladá Boleslav U21, ale tomu již 18. února začala mistrovská soutěž.

Přehled přípravných utkání FK Mladá Boleslav U19 v zimě 2013

FK Mladá Boleslav U19 - Jiskra Mšeno (muži) 1:3
FK Mladá Boleslav U19 - FK Teplice U19 2:0
Karbo Benátky (muži) - FK Mladá Boleslav U19 0:3
Letohrad (muži) - FK Mladá Boleslav U19 1:1
Ústí nad Orlicí (muži) - FK Mladá Boleslav U19 2:0
FK Mladá Boleslav U19 - Dobrovice (muži) 0:1
FK Mladá Boleslav U19 - Dlouhá Lhota (muži) 6:0
Slavoj Vyšehrad (muži) - FK Mladá Boleslav U19 0:1

Střelci zimních gólů FK Mladá Boleslav U19: 3 - Hodač, 2 - Kocourek, Martínek, Vraštil, 1 -Taneček, Hůlka, Lacek, Tvrzník, Kateřiňák.

Do jarní mistrovské sezóny 2013 vstupují mladoboleslavští starší dorostenci FK Mladá Boleslav U19 s velkými ambicemi. V osmnáctičlenné celostátní I. lize na třetí příčce zaostávají pouhé dva body za vedoucími Teplicemi. Proto se hráči, hlavní trenér Jiří Saňák s asistentem Adrianem Vizingrem i vedení klubu v čele s prezidentem Josefem Dufkem netají záměrem poprat se o první místo, čili o dorostenecký mistrovský titul.
Dorostenecká liga začíná první březnový víkend a končí 8. června. Družstvo FK Mladá Boleslav většinu domácích utkání bude hrát na hřišti v areálu Městského stadionu s výjimkou prvních dvou březnových, kdy s největší pravděpodobností využije umělou trávu v areálu základní školy zvané Pastelka v ulici 17. listopadu.

Fanshop banner