Tráva je zelená a fotbalisté natěšení
Klub

Tráva je zelená a fotbalisté natěšení

Redakce

V sobotu dopoledne si mladoboleslavští fotbalisté vyzkoušeli trávník domácího hřiště. Na hrací plochu hlavní fotbalové arény Městského stadionu vyběhli letos poprvé. Zbavená sněhu a uměle prohřátá zeleně svítila a lákala k ťukesu.

Hráči absolvovali několik herních cvičení a vyzkoušeli si standardní situace. I náhodně přihlížející fandové si všimli, že všichni hráči trénovali v dobré náladě. „Hlavně aby jim vydržela po celou jarní sezónu," přeje si každý, komu na mladoboleslavském fotbale záleží. Většina hráčů je zdravotně v pořádku a těší se na start Gambrinus ligy.
„Máme každý post v sestavě zdvojený a to je dobře," pravil asistent trenéra Milan Pechanec k aktuálnímu stavu mladoboleslavského hráčského kádru.
Pro poslední přípravné utkání v neděli 17. února a tím pádem i pro první mistrovský duel v nedělním odpoledni 24. února nebudou k dispozici pouze Jan Bořil (trest za čtyři žluté karty z podzimu), Tomáš Janíček (čeká na operaci kolena), Jan Chramosta (v rekonvalescenci po operaci kolena), Michal Smejkal (v rekonvalescenci po operaci kolena) a Adrian Rolko (v rekonvalescenci po operaci kolena).

Fanshop banner