V Turecku jsou podmínky pro přípravu výborné
Klub

V Turecku jsou podmínky pro přípravu výborné

Redakce

Pobyt a trénování na jihu Turecka splňuje předpoklady. Fotbalisté mají k dispozici kvalitní tréninkové plochy a ve dvou utkáních s velmi kvalitními protivníky uspěli a dvakrát vyhráli. Třetí duel mají na programu v pátek 8. února a následující sobotu se vrátí do Česka.

Krátkodobé výpadky z tréninkového procesu kvůli různým drobným zdravotním obtížím měli Zahustel, Miller, Opiela, Mareš, Magera, Janíček a Ondřejka. V pondělí za mužstvem dodatečně do Beleku přicestovali ofenzivní záložník Jakub Mareš a brankář Hidajet Hankič. Mimo soustředění po celou dobu jeho trvání zůstali doma zranění Ševinský, Chramosta, Smejkal a Rolko.
„Podmínky pro přípravu jsme v Beleku našli výborné. Trénujeme i hrajeme na přírodní trávě, počasí nám také přeje," pochvaluje si průběh soustředění sportovní ředitel a hlavní trenér Ladislav Minář.

V pátek 8. února se FK Mladá Boleslav střetne v Beleku s FC Dila Gori, což je druhý tým dvanáctičlenné nejvyšší gruzínské ligy. Za vedoucím Dinamo Tbilisi, které v současnosti trénuje Dušan Uhrin mladší, zaostává o pouhé tři body.
V sobotu 9. února se boleslavská fotbalová výprava vrátí z Turecka do Česka a od úterý 12. února bude tým trénovat v domácím prostředí.
Poslední přípravný zápas se uskuteční v neděli 17. února od 14 hodin na mladoboleslavském Městském stadionu proti SK Dynamo České Budějovice.
Jarní mistrovská sezóna odstartuje o týden později utkáním 17. kola Gambrinus ligy FK Mladá Boleslav - 1.FK Příbram, které se hraje v neděli 24. února od 15 hodin na mladoboleslavském Městském stadionu.

Fanshop banner