V Beleku už trénují a v sobotu hrají první zápas
Klub

V Beleku už trénují a v sobotu hrají první zápas

Redakce

Ve středu přes Drážďany do Beleku odcestovali boleslavští fotbalisté. Na jižním středomořském pobřeží již pravidelně trénují a v sobotu odpoledne hrají přípravné utkání s ukrajinským soupeřem.

Na turecké Riviéře, jak turisté říkají lokalitě, kde v těchto dnech pobývá boleslavská fotbalová výprava, je zatím oblačno a necelých 10°C. A tak fotbalisté mají radost především z přírodní trávy, na teplé počasí zatím čekají.

Poslední lednovou středu odjeli z Mladé Boleslavi autobusem do německých Drážďan, odkud se letecky přesunuli do turecké Antalye a z ní autobusem do Beleku, což je tradiční místo zimních soustředění nejen pro FK Mladá Boleslav, ale i spoustu jiných fotbalových klubů z chladných částí Evropy.

Už ve středečním odpoledni absolvovali boleslavští fotbalisté první trénink. Samozřejmě na hřišti s přírodní trávou. Čtvrteční program začali ranním core cvičením pod vedením kondičního trenéra Martina Třasáka. Dopoledne i odpoledne trénovali na přírodní travnaté ploše, na kterou se všichni těšili celý leden. Večer podstoupili regeneraci v hotelovém wellnes centru. Shodný program čekal na fotbalisty i v pátek. V sobotu 2. února budou trénovat jen dopoledne, neboť odpoledne od 16,30 hodin (středoevropského času) hrají přípravné utkání Metalurg Doneck - FK Mladá Boleslav.

Fanshop banner