Fotbalisté ve hře o titul nejlepšího sportovce Mladoboleslavska
Klub

Fotbalisté ve hře o titul nejlepšího sportovce Mladoboleslavska

Redakce

Boleslavský deník spolu s agenturou ČOK-CZ a partnery vyhlašují další ročník prestižní ankety Sportovec Mladoboleslavska za rok 2012. Pro nejlepší fotbalisty můžou jejich příznivci hlasovat do poloviny února 2013.

Hlasovat lze dvěma způsoby.

Jednou možností je z Boleslavského deníku vystřižený a vyplněný kupón odevzdat v redakci či inzerci Boleslavského deníku v mladoboleslavské Železné ulici 107.

Druhou možností je hlasování na internetových stránkách www.boleslavsky.denik.cz.

K výsledkům laického hlasování porota přidá výsledky hlasování odborné sportovní poroty a teprve tak pořadatelé ankety dojdou ke konečným verdiktům, které budou zveřejněné slavnostním vyhlášení Sportovce Mladoboleslavska roku 2012 v Domě kultury Mladá Boleslav v pondělí 25. února 2013.
Sportovci jsou hodnocení v kategoriích jednotlivec, kolektiv, trenér/cvičitel, talent do 18 let, adrenalinové a bojové sporty, krajánek, cizinec, veterán, hendikepovaný sportovec.

Nominovanými z FK Mladá Boleslav jsou v jednotlivcích Tomáš Janíček, Petr Johana, Martin Nešpor, v kolektivech prvoligové mužstvo FK Mladá Boleslav, v trenérech Martin Mrvík, Jiří Saňák, v talentech Lukáš Hůlka, v krajáncích Marek Matějovský, v cizincích Hidajet Hankič, Jasmin Ščuk.

Hlasuje se do páteční půlnoci 15. února 2013 na

http://boleslavsky.denik.cz/ostatni_region/hlasujte-kdo-se-stane-sportovcem-roku-20130122.html

Fanshop banner