V pátek se hraje v areálu městského stadionu
Klub

V pátek se hraje v areálu městského stadionu

Redakce

V pátek 18. ledna boleslavští fotbalisté pokračují v herní přípravě dvěma zápasy na hřišti s umělou trávou v areálu mladoboleslavského městského stadionu. První utkání se hraje od 11 a druhé od 13 hodin.

Trenér Minář podobně jako před týdnem s úmyslem maximálního vytížení všech hráčů rozdělí současný kádr na dvě jedenáctky. V které představí čerstvé posily, není jasné, ale jisté je, že Jarolím premiérově a Ševinský v obnovené premiéře tento pátek obléknou mladoboleslavský dres.

Program sobotní přípravy:

Pátek 18. ledna od 11 hodin FK Mladá Boleslav - FK Varnsdorf

Pátek 18. ledna od 13 hodin FK Mladá Boleslav - FK Kunice

FK Varnsdorf patří ke špičce druhé ligy a FK Kunice vedou ČFL.

FK Varnsdorf na čtvrté příčce druholigového pořadí ztrácí bod na třetí Viktorii Žižkov a dva body na druhé Znojmo a vedoucí vršovické Bohemians. Z šestnácti podzimních mistráků devět vyhrál a ve dvou hrál nerozhodně při celkovém skóre 29:17. Spolu s Bohemians nastřílel nejvíce gólů ve II. lize. Na této bilanci se významně podílel boleslavský odchovanec Jiří Schubert, jenž na podzim ve Varnsdorfu hostoval a nyní se na jarní sezónu připravuje v Mladé Boleslavi. Dal pět gólů a na dalších čtyřech se podílel, neboť padly z pokutových kopů nařízených za jeho podražení. Ve Varnsdorfu na podzimní hostování i letos navazují boleslavští Marek Volf a Pavel Tvaroha, na zkoušce je tam Tomáš Fabián.
V aktuálním ročníku tuzemského poháru České pošty Varnsdorf v první kole vyhrál v Novém Boru těsně 1:0, ale ve druhém kole prohrál v České Lípě 0:2.

FK Kunice vedou ČFL s náskokem dvou bodů před Vltavínem a pěti bodů před Kolínem. Ze sedmnácti podzimních mistráků dvanáct vyhrály a jeden remizovaly při skóre 41:24. S jednačtyřiceti góly jsou jasně nejofenzivnějším třetiligovým týmem.
V pohárovém ročníku 2010/11 byly Kunice druhou a nelehkou překážkou Mladé Boleslavi v její tehdejší povedené cestě za ziskem trofeje. Boleslavští po vyřazení Trutnova ve druhém kole přešli před Kunice ve třetím kole až po zdařilém penaltovém rozstřelu.
Ze současného pohárového ročníku Kunice vypadly už v prvním kole, když doma podlehly druholigovému FC MAS Táborsko 1:2.

Fanshop banner