Starší dorostenci začali s přípravou
Klub

Starší dorostenci začali s přípravou

Redakce

Starší dorostenci FK Mladá Boleslav U19 trénují na novou jarní sezónu od pondělí 7. ledna 2013 s cílem co nejlépe se připravit na boj o mistrovský titul, což je neskrývaná ambice odpovídající aktuálnímu postavení v tabulce.

V celostátní konkurenci osmnácti elitních dorosteneckých družstev jsou Boleslavští na třetí příčce se shodným bodovým ziskem s druhou Slavií Praha a s pouhým dvoubodovým odstupem od vedoucích Teplic.

Trenéři pro zimní přípravu naplánovali kromě běžné porce tréninkových jednotek v domácím prostředí týdenní soustředění v Ústí nad Orlicí a devět přípravných utkání, z nichž mnohé budou s dospělými mužstvy. „Z devíti přípravných utkání šest až sedm plánujeme sehrát s mužstvy krajské a divizní úrovně," uvedl trenér Jiří Saňák.

Kádr FK Mladá Boleslav U19 zůstává téměř nezměněný. To znamená, že trenér počítá s hráči, kteří se osvědčili v podzimní sezóně: Josef Eliáš, Antonín Křapka, Daniel Geissler, Jiří Kateřiňák, Lukáš Hůlka, Lukáš Vraštil, Štěpán Hodač, Adam Lacek, Tomáš Živnůstka, Martin Výda, Lukáš Houžvička, Jan Prieložný, Adam Pajer, David Fidrich, Jakub Kocourek, Daniel Kozma, Matouš Kubelka, Karel Holeček, Filip Brát, Miloš Frinta a případně Hidajet Hankič. Pro dlouhodobá zranění kolena jsou mimo hru Stanislav Klobása a Jan Zemánek. Novými tvářemi jsou František Klíma a Lukáš Dědek (Kolín).
Hlavním trenér družstva FK Mladá Boleslav U19 je Jiří Saňák, asistentem trenéra Adrian Vizingr, masérem Tomáš Kestner a vedoucím družstva Václav Pospíšil.

Fanshop banner