Sedmnáctiletí začali trénovat
Klub

Sedmnáctiletí začali trénovat

Redakce

Přípravu na jarní sezónu 2013 začali mladší dorostenci pod vedením trenérů Mrvíka a Sajdla ve čtvrtečním odpoledni 3. ledna.

Patnáct hráčů družstva FK Mladá Boleslav U17, kteří se sešli na prvním tréninku v roce 2013, si s velkou chutí zahráli fotbálek. Ostatní buď skolila viróza, nebo plnili školní povinnosti. Hned druhý den, čekalo na hráče nepříjemné testování, které absolvovali v domácích podmínkách na atletické dráze. Kádr sedmnáctiletých dorostenců vstupuje do roku 2013 v hodně podobném složení, v jakém odehrál podzimní sezónu 2012. Skončil pouze Martin Schulz a naopak z hostování se vrátil Jaroslav Kostraba.
Většina tréninků zimní přípravy se bude konat v areálu mladoboleslavského městského stadionu. Ke zpestřujícím aktivitám mimo stadion budou patřit například spinning nebo bosu. K týdennímu soustředění vyjedou v období 21. - 26. ledna do Ústí nad Orlicí.

Kádr FK Mladá Boleslav U17 pro zimní přípravu 2013 tvoří brankáři Lukáš Volek, Richard Silber, obránci Patrik Baláž, Jakub Vomočil, Roman Lukeš, Lukáš Glockner, Aleš Procházka, David Luňák, Ondřej Ráž, záložníci Tomáš Scheufler, Tomáš Wolf, Dominik Bár, Jakub Zörkler, Daniel Duch, David Zoubek, Zdeněk Pekař, Oliver Hodbod, útočníci Jakub Taneček, Jakub Kořínek, Marek Luňák, Jaroslav Kostraba.

S hlavním trenérem Martinem Mrvíkem budou spolupracovat dosavadní asistent Miloš Sajdl, masér Michal Bílek a vedoucí mužstva Michal Dvořáček.

Plán přípravných utkání FK MB U17

Sobota 12. ledna od 10 hodin FK MB - Liberec (městský stadion UMT - Memoriál Vl. Marečka)

Sobota 19. ledna od 10 hodin FK MB - Kladno (městský stadion UMT - Memoriál Vl. Marečka)

Středa 23. ledna od 16 hodin Ústí nad Orlicí U19 - FK MB (UMT na soustředění v Ústí nad Orlicí)

Sobota 26. ledna od 11 hodin Olomouc - FK MB (UMT na soustředění v Ústí nad Orlicí)

Pátek 1. února od 10 hodin FK MB - Jablonec (městský stadion UMT - Memoriál Vl. Marečka)

Středa 6. února od 14 hodin FK MB - Teplice (městský stadion UMT)

Sobota 9. února od 10 hodin Varnsdorf - FK MB (UMT ve Varnsdorfu Memoriál Vl. Marečka)

Sobota 16. února od 14 hodin FK MB - Rožďalovice muži (městský stadion UMT)

Sobota 23. února od 11 hodin Plzeň - FK MB (UMT v Plzni)

Neděle 3. března od 10 do 15 hodin miniturnaj za účasti týmů FK MB U17, Slavie Praha U17 a Trenčín U18 (městský stadion UMT)

Pátek 8. března od 17 hodin FK MB - Zlín (městský stadion UMT)

Fanshop banner