Sportovní setkání vedení klubu a obchodních partnerů
Klub

Sportovní setkání vedení klubu a obchodních partnerů

Redakce

Zdařile a stylově se loučili s rokem 2012 představitelé a zaměstnanci FK Mladá Boleslav i zástupci obchodních partnerů fotbalového klubu. Sešli se ve čtvrtek 6. prosince ve sportovním centru Sparing MB a společně si zasportovali.

Od dopolední deváté do odpolední třetí hodiny okupovali téměř všechna sportoviště pod střechou Sparingu. Nejobsazenějším a nejprestižnějším turnajem byla střetnutí tenisových párů. Šéfové a spoluvlastníci fotbalového klubu Josef Dufek a František Petrtýl nikoho nešetřili, každého soupeře nemilosrdně z kurtu smetli a zaslouženě získali vítěznou trofej.
Ovšem důležitějšími faktory, než radosti z výher a zklamání z proher, byly radost ze sportování a všeobecná pohoda každého, kdo se do Sparingu v průběhu prvního prosincového čtvrtka dostavil, bez rozdílu, zda na sportoviště či do místní občerstvovny. Většina přítomných stihla být všude. Všem bylo dobře a společně si pochvalovali sportovní úspěchy dosažené fotbalisty v roce 2012 a vzájemně si popřáli úspěchy v příštím roce 2013.
Konečné pořadí tenisového turnaje dvojic: 1. Josef Dufek - František Petrtýl, 2. Jan Horák - Pavlín Paša Jirků, 3. Aleš Juranka - Pavel Keller, 4. Karel Rada - Míla Sochor, 5. Jan Holický - Libor Gracz, 6. Nikol Dončevová - Michal Doležal. Nejlepším účastníkem badmintonového klání byl vyhlášen Zdeněk Šolc.

Fanshop banner