Dosoudil prodloužil smlouvu v Mladé Boleslavi
Klub

Dosoudil prodloužil smlouvu v Mladé Boleslavi

Redakce

Zkušený stoper Radek Dosoudil prodloužil smlouvu s FK Mladá Boleslav do 30. června 2015. Důrazný obránce do boleslavského týmu přišel v letošním srpnu po zranění dvou stoperů Rolka a Smejkala.

Devětadvacetiletý obránce Radek Dosoudil ve své dosavadní profesionální kariéře hrál za Spartu Praha, Jablonec, turecký Denizlispor, Slavii Praha, slovenskou Petržalku a kopal také za Slovan Bratislava, za který odehrál 73 utkání v nejvyšší slovenské Corgoň lize. V Mladé Boleslavi na podzim odehrál 10 zápasů.

S vedením FK Mladá Boleslav se v úterý 4. prosince 2012 dohodl na prodloužení kontraktu s trváním do 30. června 2015. „Po pauze jsem se vrátil v srpnu do klubu, v kterém jsem fotbalově začínal. Mým cílem bylo prosadit se do sestavy a Mladé Boleslavi co nejvíce pomoci. Myslím si, že se mi to povedlo a v tomto duchu chci i nadále pokračovat," prohlásil Radek Dosoudil po úterním podepsání smlouvy.

Prezident FK Mladá Boleslav Josef Dufek, který je známý touhou mít v prvoligové sestavě co nejvíce mladoboleslavských odchovanců, prodloužení smlouvy s Dosoudilem přivítal slovy: „Jsme rádi, že se nám povedlo prodloužit kontrakt s hráčem jako je Radek. Do Mladé Boleslavi přišel v srpnu ve chvíli, kdy to potřebovala. Je to bojovník a srdcař, na kterých náš tým chceme stavět."

Fanshop banner