Propadli v závěrečné čtvrthodince
Klub

Propadli v závěrečné čtvrthodince

Redakce

Podzimní sezónu Juniorské ligy uzavřeli mladoboleslavští junioři největším debaklem ze sedmnácti odehraných mistrovských utkání. Po černé sérii šesti utkání bez výhry klesli v tabulce na osmou příčku.

První poločas začal boleslavským útokem a Horákovou střelou nad branku. V úvodních minutách působili Boleslavští aktivněji a soupeře zatlačili před jeho branku. Další střeleckou příležitost promarnil Horák v 8. minutě z trestného kopu.
Ve 21. minutě hradeckou kombinaci zakončil přesnou střelou Kopáč - 1:0.

Tři minuty po inkasovaném gólu byl blízko vyrovnání Honc, ale z plného běhu minul branku. Ve 32. minutě přehrál Horák protihráče, přihrál Rozsívalovi, jehož zakončení hradecký gólman Lindr zneškodnil. Ve 35. minutě po hrubé chybě hradecké defenzívy střílel Mehanovič na prázdnou branku, ale trefil pouze tyč.

Druhý poločas dlouho nevypadal na boleslavskou pohromu, i když po návratu z kabin byli hradečtí fotbalisté živější. Po několika nepřesných hradeckých zakončení a úspěšných zákrocích brankáře Hankiče drželi Boleslavští naději na vyrovnání a případný bodový zisk až do poslední čtvrthodiny. V ní inkasovali tři góly.
V 78. minutě ostrý centr z levého křídla doklepl šťastně kolenem do boleslavské branky Voltr - 2:0. Ten samý hráč v 83. minutě prokličkoval do vápna a technickou ranou překonal Hankiče - 3:0. V předposlední minutě Voltr završil hattrick proměněním penalty za pád Furika na hranici vápna - 4:0.

Sestava FK Mladá Boleslav U21: Hankic - Šimek (80. Geissler), Šťastný, Zbrožek, Tvrdý - Hošťálek, Honc - Láncz, Rozsíval, Mehanovič (67. Fidrich) - Horák.

Sestava FC Hradec Králové U21: Lindr - Bodlák, Hock, Voltr, Ptáček (78. Novák). Krčál, Schwarz (25. Shejbal), Doležal, Kopáč (85. Krolop), Zec (61. Hofman), Klazar (54. Furik)

Góly: Voltr 3, Kopáč

ŽK: Hošťálek

Rozhodčí: Pilný - Arnošt, Tryzna

Fanshop banner