Trenér Minář: Mám radost
Klub

Trenér Minář: Mám radost

Redakce

Velmi spokojeně vypadal mladoboleslavský sportovní ředitel a trenér Ladislav Minář po vyhraném ligovém utkání nad pražskou Duklou. Jeho kolega Luboš Kozel byl naopak hodně zklamaný.

„Mám radost ze čtyř důvodů," řekl na úvod Ladislav Minář a pokračoval v jejich výčtu: „Za prvé, že jsme domácí výhrou potvrdili tři body z Jablonce, za druhé, že jsme byli střelecky produktivní a podruhé dali tři góly, za třetí, že jsem předvedli velmi dobrý a kvalitní fotbal a vyplácí se nám, že jsme v nelehké podzimní situaci vsadili na hráče srdcaře, a za čtvrté, že jsme se prosadili ve standardních situacích, k čemuž máme předurčené hráče."

Ladislav Minář zdůraznil, že boleslavské mužstvo bylo od začátku aktivní a vytvářelo si příležitosti ke vstřelení gólu. „O přestávce jsem hráče nabádal, aby byli trpěli, že góly přijdou, když budou pokračovat v aktivní hře."
Ladislav Minář
připomněl, že pro Boleslav byl začátek ligové soutěže poznamenaný nebývalým počtem zraněných a mužstvo se propadlo v tabulce. Současný výrazný posun v ligovém pořadí okomentoval s nadhledem: „Jsme sice pátí, ale odstupy nejsou velké. V tabulce pravdy jsme stále tři body v mínusu. Proto budeme chtít v posledním letošním mistrovském utkání v Budějovicích vylepšit i tuto bilanci."

„Gratuluji k zaslouženému vítězství, rozdíl ve výkonnosti byl zřejmý," pravil trenér Dukly Praha Luboš Kozel. „Po půli nás Boleslavští sestřelili třikrát ze standardních situací. Před rokem jsme dostali také tři góly a z nich dva z rohů, takže to asi není náhoda. Boleslav je hodně silná ze standardek. Po prvním obdrženém gólu jsme vypadli z role. Jsem zklamaný především z našeho výkonu dopředu. K hráčům bude velmi kritický, protože když chceme být úspěšní, nesmíme dostávat tak snadné góly, jako jsme dostali od Boleslavi."

Fanshop banner