Proti nejlepšímu ligovému útoku
Klub

Proti nejlepšímu ligovému útoku

Redakce

V utkání 14. kola Gambrinus ligy FK Baumit Jablonec - FK Mladá Boleslav, které se hraje v sobotu 10. listopadu 2012 od 19 hodin na hřišti jablonecké Chance arény, boleslavští fotbalisté s nejslabší ligovou ofenzívou vyzvou nejproduktivnější podzimní útok.

Boleslav na jedenácté příčce je jedním ze čtyř nejhůře střílejících týmů současné Gambrinus ligy. Ve třinácti mistrovských zápasech dala jen dvanáct gólů stejně jako dvanáctý Hradec Králové, předposlední Příbram a poslední Teplice.

Jablonečtí v dosavadních sedmi domácích utkání pouze jednou prohráli, a to v srpnovém duelu se Spartou 1:2. V dalších zápasech třikrát vyhráli a třikrát remizovali.

Boleslavští v letošním podzimu venku z šesti zápasů ještě ani jeden nevyhráli, pouze dvakrát remizovali a čtyřikrát prohráli. Po bodu přivezli ve třetím kole z Příbrami (1:1) a v devátém kole z Ostravy (2:2). Prohráli v úvodním kole v Teplicích 0:1, v pátém kole v Plzni 0:2, v sedmém kole v Uherském Hradišti se Slováckem 1:3 a v jedenáctém kole v Liberci 0:2.

Střelci boleslavských ligových gólů na podzim 2012: 3 - Matej Sivrič, Martin Nešpor, 2 - Jakub Mareš, 1 - Ondřej Kúdela, David Brunclík, Lukáš Magera, Jan Štohanzl.

Střelci jabloneckých ligových gólů na podzim 2012: 9 - David Lafata, 3 - Tomáš Čížek, 2 - Vít Beneš, Jan Kopic, Lukáš Zoubele, 1 - Pavel Eliáš, Filip Novák, Ondřej Vaněk, Jan Kovařík.

Fanshop banner