Počtvrté nevyhráli a jsou až sedmí
Klub

Počtvrté nevyhráli a jsou až sedmí

Redakce

Boleslavští nevyhráli čtvrté mistrovské utkání v řadě z podzimního programu Juniorské ligy a tak se z lichotivého druhého místa propadli až na sedmou příčku. Do konce sezóny zbývají jen dvě utkání.

První poločas byl pro Boleslav nešťastný. Ve 4. minutě střílel Rozsíval vedle pražské branky a o dvě minuty později Honcovu střelu brankář Tetour chytil. Potom se dlouhé minuty hrálo především ve středu hřiště. Když se ve 20. minutě do první šance Dukly řítil Čapek, zranil ve srážce brankáře Knoblocha, který utkání nedohrál a musel jej vystřídat Hankič. Ten svým prvním úspěšným zákrokem ve 30. minutě vyrazil tvrdou ránu Farkaše na roh.

Ve 37. minutě po narážečce na hranici boleslavského vápna se Milec ocitl sám před Hankičem, kterého úspěšně přehodil - 1:0.

Ve 39. minutě Honcův centr nenašel adresáta před brankou Dukly. Ve 41. minutě si Tetour poradil z Rozsívalovým trestným kopem. O dvě minut později Rozsíval zakončením bez přípravy těsně minul branku. Boleslavští si v závěru poločasu vynutili tlak, ale skóre nevyrovnali.

Druhý poločas začal atakem Dukly završeným nepřesnou Svobodovou koncovkou. Ale v dalších minutách měla více ze hry Boleslav. V 53. minutě se v šanci ocitl boleslavský Mehanovič, ale ránu mu zblokoval obránce. Podobně se vedlo Rozsívalovi v 66. minutě. V 70. minutě zaskočil Mehanovič brankáře Dukly rohovým kopem, ale míč do branky nepropadl. V 77. minutě po faulu na Šimka získala Boleslav výhodu trestného kopu a po jeho rozehrání Honc těsně minul branku. V 79. minutě po autovém vhazování přestřelil Zbrožek branku Dukly.

V 82. minutě kombinaci Dukly zakončil úspěšně Juroška - 2:0.

V 86. minutě vrátil Boleslav do hry Láncz - 2:1.

Času alespoň na vyrovnání však už zbývalo málo a na skóre se tudíž nic nezměnilo. V nastaveném čase si slovními protesty vůči sudímu vysloužil Mehanovič druhé žluté napomenutí a tím pádem vyloučení ze hry.

Sestava FK Mladá Boleslav U21: Knobloch (23. Hankič) - Šimek, Šťastný, Zbrožek, Hošťálek - Rozsíval, Baster - Mižič (63. Láncz), Mehanovič, Honc - Horák.

Sestava FK Dukla Praha U19: Tetour - Jeřábek, Ilko, Čapek, Milec, Farkaš (69. Micka), Pták (69. Kotlík), Svoboda (76. Juroška), Čapek (85. Pařík), Fryčer (85. Grafnetr), Hrazdíra, Hanousek.

Góly: 37. Milec, 82. Juroška - 86. Láncz

ŽK: Micka - Mehanovic

ČK: Mehanovic

Rozhodčí: Zeman - Černý Kubr

Fanshop banner