Kolínu nedali šanci
Klub

Kolínu nedali šanci

Redakce

Od začátku bylo znát, kdo bude mít v utkání navrch. Rychle jsme šli do vedení gólem Ladry z první minuty, kterému pěkným centrem z pravé strany, připravil střeleckou pozici Kühnel 1:0. Hned o dvě minuty později měl Ladra na noze druhý gól, když se po pěkném prostrčení Frömmela ocitl v nadějné pozici, jeho zakončení však nebylo důrazné. O pár minut později si na zadní tyči udělal prostor Kühnel, ale pálil do brankaře a dorážku poslal Frömmel vedle. Druhá branka na sebe nenechala dlouho čekat a padla opět po centru, tentokráte byl jeho autorem Malý a úspěšným zakončovatel Stránský 2:0. Soupeř se na naši polovinu dostával jen málo a náznak příležitosti měl jen po nepřesné rozehrávce brankáře Roudnického. Na druhé straně Kubát poslal míč do vápna po krásném sklepnutí Frömmela, ale Stránský tentokráte ve svém zakončení nebyl důrazný. V další akci si však spolupráci Kubát s Frömmelem zopakovali a tentokráte byli úspěšní Frömmel zvýšil naše vedení na 3:0. Takový byl i poločasový výsledek.

Ve druhém poločase pokračovala naše drtivá převaha. Hned po rozehrávce po ideálním uvolnění od Stránského se Ladra nemýlil a chladnokrevně zvýšil na 4:0. Po chvíli se prosadili Vodháněl s Ladrou pohlednou kombinací až před branku, ale prudký centr směřující již na naše nabíhající hráče byl zablokovaný. O minutu později Frömmel zcela sám nikým netísněn zakončoval nedůrazně hlavou nad branku. Soupeře jsme nenechávali hrát a důrazným atakováním ho dostávali pod tlak. Další šanci si vypracoval zcela sám důrazným napadáním a ziskem míče Vegricht. Řítil se sám na branku Kolína, ale trefil pouze vyběhnuvšího brankaře. Utkání jsme měli zcela pod kontrolou a vstřelili ještě jeden gól Vodhánělem, kterému pěkným prostrčení míče připravil pozici Kopa. Všichni očekávali zpětnou přihrávku, ale Vodháněl pohotově uklidil míč k první tyči na konečných 5:0.

Sestava FKMB:
Roudnický - Bartoň (41´ Toman), Malý, Marek, Zabilanský (70´ Kopa) - Stránský (60´ Šulc), Ladra (55´Novotný), Kühnel - Kubát (41´ Vodháněl), Frömmel, Dohnalík (41´ Vegricht)

Fanshop banner