Hráči moc chybovali, kritizoval trenér Saňák
Klub

Hráči moc chybovali, kritizoval trenér Saňák

Redakce

Starší dorostenci podruhé na podzim prohráli mistrovské utkání a podruhé se tak stalo nečekaně na domácím hřišti. Na podzim je ještě čekají čtyři mistrovská utkání a to nejbližší s vedoucími Teplicemi.

Ze čtrnácti odehraných mistrovských zápasů boleslavští devatenáctiletí dorostenci vyhráli osm, remizovali čtyřikrát a prohráli dvakrát. Obě prohraná utkání hráli na domácím hřišti. Poprvé je na konci září přemohl Liberec, podruhé na konci října Slovácko. V utkání čtrnáctého ligového kola proti Slovácku byli oslabení o ofenzivní hráče Klobásu, Kocourka, Prieložného a brankáře Výdu, kteří nemohli hrát ze zdravotních důvodů.
Boleslavský trenér Jiří Saňák však hlavní nedostatky v herním projevu svých svěřenců viděl v nezvyklém množství chyb a tak měl pochopitelně ke spokojenosti hodně daleko.
„V utkání proti Slovácku jsme udělali moc chyb, které soupeř potrestal. Nic se nám nevydařilo, i když jsme byli aktivnější ve střelbě a ve vypracovaných rohových kopech. Chyby v obranné fázi však byly veliké. Utkání rozhodl začátek a konec prvního poločasu, kdy jsme školácky inkasovali a nabídli Slovácku výhru,"
uvedl Jiří Saňák.

Boleslavským dorostencům tak vedoucí Teplice odskočily na rozdíl pěti bodů. A právě na hřiště vedoucích Teplic jedou hrát nejbližší mistrovské utkání Česká spořitelna 1. ligy staršího dorostu. Spolu s tímto velmi náročným duelem zbývají do konce podzimní sezóny čtyři kola.

Zbývají podzimní program:

Pátek 2. listopadu od 13 hodin FK Teplice - FK Mladá Boleslav
Pátek 9. listopadu od 11 hodin Bohemians 1905 - FK Mladá Boleslav
Sobota 17. listopadu od 13,30 hodin FK Mladá Boleslav - FC Vysočina Jihlava
Sobota 24. listopadu od 11 hodin FK Mladá Boleslav - FC Hradec Králové

Fanshop banner