Trenér Minář: Bylo to těžké utkání
Klub

Trenér Minář: Bylo to těžké utkání

Redakce

Boleslavští fotbalisté získali povinné tři body v domácím utkání, ale nadřeli se na ně hodně. Trenér Ladislav Minář byl spokojený především s prvním poločasem, ale posteskl si, že mužstvo má stále problémy se střílením gólů.

„Utkání bylo velmi těžké na psychiku našich hráčů, protože postavení mužstva v tabulce není ideální a byli jsme v situaci, kdy jsme museli za každou cenu získat tři body. Dařilo se nám vytvářet tlak a kromě vstřeleného gólu měli i další šance, v porovnání s předchozími zápasy jsme byli slušní ve standardních situacích, ale bohužel druhý gól jsme nepřidali," zhodnotil boleslavský trenér Ladislav Minář první poločas, kdy bylo boleslavské mužstvo jasně lepší, než brněnský soupeř. „Druhý poločas byl jenom boj, hráče stálo utkání mnoho sil a někteří si sami říkali o střídání. Potřebovali jsme dát další gól, který by nás uklidnil a umožnil nám hrát kombinační fotbal," posteskl si Minář. „Nedáváme góly a to nás sráží," dodal.

Brněnský kouč Petr Čuhel byl po prohře velmi stručný a kritický: „Nejsem spokojený s výsledkem ani s výkonem. V první půli jsme byli bojácní a bez důrazu, v druhém poločase jsme se zlepšili, ale branku soupeře pořádně neohrozili."

Fanshop banner