Křtili jsme fotbalovou publikaci a pamětní medaili
Klub

Křtili jsme fotbalovou publikaci a pamětní medaili

Redakce

Mladoboleslavský fotbalový klub k letošnímu výročí 110 let své existence vydal publikaci a pamětní medaili.

Obsahem publikace je stručná historie stoletého vývoje fotbalu v Mladé Boleslavi a podrobně popsané dění v dosud nejúspěšnějších deseti letech FK Mladá Boleslav (2002-12) včetně přehledných statistických údajů z osmiletého působení v Gambrinus lize a čtyř účastí v evropských pohárech. Text je doplněný barevnými fotografiemi.
Fotbalová publikace i pamětní medaile podstoupily křest ve včerejším čtvrtečním odpoledni za přítomnosti Josefa Dufka (prezident FK Mladá Boleslav), Pavla Hlaváče (předseda dozorčí rady FK Mladá Boleslav a.s.), Josefa Donáta (autor publikace ke 100. výročí FK MB), Jana Fidlera (autor publikace ke 110. výročí FK MB), Jiřího Korose (manažer komunikace FK Mladá Boleslav), Aleše Juranky (člen představenstva FK Mladá Boleslav a.s.) Michaela Doležala (sekretář FK Mladá Boleslav) a Miroslava Olšáka (člen představenstva FK Mladá Boleslav a.s. a rady města Mladá Boleslav).
Fotbaloví příznivci i ostatní zájemci si publikaci i medaili připomínající 110. Výročí FK Mladá Boleslav můžou koupit ve fanshopu v přízemní jižní tribuny mladoboleslavské fotbalové arény už dnes, stejně tak i v příštích dnech.

Fanshop banner