Pardubice porazili o čtyři branky
Klub

Pardubice porazili o čtyři branky

Redakce

Do dalšího mistrovského utkání jsme vstoupili aktivně a soupeře dostali pod tlak. Už ve 2. minutě šel sám na branku Frömmel, ale jeho pokus o přehození brankáře nevyšel. Vedení jsme se zaslouženě ujali v 18. minutě po hlavičce Vodháněla. Druhou branku přidal za tři minuty Dohnalík, který postupoval sám po skvělé přihrávce Ladry , obešel brankáře a zavěsil do prázdné branky. Hosté se vůbec nevzdávali, dobře kombinovali a do poločasu snížili na 2:1.

Do druhého poločasu jsme chtěli co nejdříve pojistit naše vedení a hned po pár minutách Frömmel proměnil svůj individuální únik po našem důrazném napadání 3:1 Soupeř po čtyřech minutách snížil na 3:2 a bylo vše znovu otevřené. Zlom přinesl Frömmelův druhý gól v utkání, když opět tváří v tvář pardubickému brankáři mířil do černého 4:2. Pardubičtí až nyní jakoby přestali věřit ve zvrat a my dostali zápas pod svou kontrolu. Další gól přidal Stránský, když svým důrazem dotlačil míč do branky po hlavičce Marka 5:2. Brankový účet uzavřel opět Marek, po rohovém kopu Malého na zadní tyči přesně hlavou uklidil míč do soupeřovi branky na konečných 6:2.


Sestava: Müller -Toman (60´Šulc), Malý, Marek, Zabilanský (41´Bartoň) - Stránský (65´Vegricht), Ladra, Kühnel (70´ Luňák D.) - Dohnalík (55´ Kopa), Frömmel , Vodháněl (58´ Luňák M.)

Fanshop banner