Hůlka byl u výhry osmnáctileté reprezentace
Klub

Hůlka byl u výhry osmnáctileté reprezentace

Redakce

České reprezentační družstvo osmnáctiletých fotbalistů porazilo v přátelském utkání švýcarské protivníky 2:1 a v obranné řadě u toho byl i boleslavský stoper Lukáš Hůlka.

Přestože osmnáctiny oslaví až v březnu příštího roku, patří již do základní sestavy družstva starších dorostenců FK Mladá Boleslav U19 i reprezentačního výběru trenéra Josefa Csaplára Česko U18.
Dorostenecká reprezentace ve čtvrtek 18. října hrála na kladenském hřišti přátelské utkání se švýcarskými vrstevníky a přestože poločas prohrála, tak po přestávce strhla vítězství na svoji stranu.

Česko U18 - Švýcarsko U18 2:1 (0:1)

Sestava Česko U18: Šiman (46. Švec) - Kadlec, Ševčík, Hůlka, Vondra (80. Held) - Prosek, Michna (80. Hašek) - Višněvský (46. Záviška), Bzirský, Matoušek - Richter (46. Kurušta). Góly za Česko U18: 64. Boček, 72. Jakeš. Trenér Csaplár.

"Výhra přišla po třech předešlých porážkách. Nicméně nyní považuji vítězství za zasloužené, ač první poločas měli více ze hry Švýcaři. Druhý poločas jsme na hřišti dominovali my, hra se mi velmi líbila, hodně jsme kombinovali a drželi míč, přicházely střely a šance a v porovnání s první půlí jsme hráli o třídu lépe. Nutno podotknout, že jsme o vítězství mohli i přijít v nastaveném čase, kdy brankář Švec chytil soupeři penaltu," prohlásil po utkání český trenér Josef Csaplár.

Fanshop banner