Duel v podzimní sezóně zklamaných
Klub

Duel v podzimní sezóně zklamaných

Redakce

V utkání 11. kola Gambrinus ligy FC Slovan Liberec - FK Mladá Boleslav, které se hraje v pondělí 22. října 2012 od 18 hodin na libereckém stadionu U Nisy, se střetnou dva týmy zklamané ze svých dosavadních podzimních málo úspěšných zápasů.

Po desátém ligovém kole je Mladá Boleslav jedenáctá s jedenácti body a pasivním skóre 10:15, což je druhá nejhorší bilance za jejího působení v Gambrinus lize. Slovan Liberec je na tom jenom o málo lépe na deváté příčce se třinácti body a aktivním skóre 15:13, což je pro obhájce mistrovského titulu nečekaně mizerné postavení. Pro oba týmy i jejich příznivce je současné umístění ve spodní polovině ligového pořadí rozčarováním a důvodem k co nejrychlejší nápravě.

Boleslavští fotbalisté svým fandům dluží především zlepšení ve střelecké potenci, neboť jsou s deseti góly v deseti odehraných mistrácích čtvrtým nejhůře střílejícím týmem současné Gambrinus ligy. Hubenější střeleckou potenci vykazují pouze dvanácté Teplice (9), třináctý Hradec Králové (9) a čtrnáctá Příbram (8).

Fanshop banner