Další tři body za výhru na Bohemians
Klub

Další tři body za výhru na Bohemians

Redakce

Po předchozí domácí výhře a slibném výkonu jsme chtěli uspět i na půdě pražských Bohemians.

Do utkání jsme přímo vtrhli a již ve druhé minutě jsme se ujali vedení Ladrou, který uklidil míč v nepřehledné situaci pohotově do sítě klokanů - 0:1. Branka nás povzbudila a v této části utkání jsme soupeře přehrávali zejména po stranách hřiště. Nejprve poslal pěkný centr před branku Vodháněl a Frömmel hlavou přestřelil. Netrvalo dlouho a další přesný centr tentokrát Tomana a Frömmel opět hlavou netrefil mezi tři tyče. Soupeře jsme nenechávali kombinovat a včasným přistupováním jsme jejich akce již v zárodku úspěšně přerušovali. Poté však přišla chyba v rozehrávce a z rychlého protiútoku nebezpečná akce domácích, kterou nakonec vyřešil Roudnický vyražením míče na roh. Následně jsme pak předvedli parádní akci. Vodháněl s Ladrou, kdy druhý jmenovaný skóroval pohodlně do odkryté branky - 0:2 Vstřelenou brankou jsme se neuspokojili a naopak opět s chutí připravovali další šance, které přicházely zejména po kombinacích zakončených přesným centrem před branku soupeře. Bohužel ani Stránský po přistrčení Vodháněla a ani Frömmel a poté ani Kubát nedokázali míč usměrnit do branky klokanů. Bohemians mohli vycítit šanci pouze z našich chyb, které jsme jim nabídli. Což se také stalo. Soupeř předvedl po našem nedůrazu rychlou akci do otevřené obrany, ale střelu a následné dvě dorážky jsme dokázali zablokovat. A nedlouho poté musel Bartoň skluzem hasit střelu, která již směřovala do odkryté branky. Šance první půle ukončil Kühnel tvrdou střelou z dálky, kterou domácí brankář vyrazil na roh.


Ve druhé půli jsme nechtěli soupeři nabídnout nějakou chybou či nepřesností jakoukoliv korekci výsledku a tak jsme to byli opět my, kdo se snažil ohrožovat branku Bohemians. Ladra poslal centr na Stránského, ale ten hlavou přestřelil. Ihned z protiútoku domácí hráč předvedl pěknou individuální akci, dostal se až před Roudnického, kterému se vyhnul pohotovou kličkou a snížil stav utkání na -1:2. Naštěstí nás branka nezastavila v aktivní hře a stále jsme se snažili tlačit před soupeřovu branku. Malý mířil téměř z metru do tyče po vráceném rohu Kühnela. Poté jsme uprostřed hřiště zachytili soupeřovu rozehrávku a opět střílel Kühnel vedle branky. Ladra centroval před branku a Dohnalíkovi ve vyložené šanci míč odskočil. Nakonec jsme svou převahu dokázali vyjádřit i brankově, když Novotný po přiťuknutí Vodháněla krásnou střelou z dvaceti metrů vrátil našemu týmu dvoubrankové vedení - 1:3. A pár minut poté přidal opět Novotný po parádním centru Dohnalíka hlavou svou druhou branku v utkání - 1:4.


Sestava: Roudnický - Toman (54´Kopa), Malý, Bartoň,Zabilanský - Stránský (50´ Novotný), Ladra (73´ Šulc), Kühnel - Kubát (68´ Vegricht), Frömmel (58´Dohnalík), Vodháněl (65´ Marek)

Fanshop banner