Vítězství nám nebylo souzeno, povzdechl si Minář
Klub

Vítězství nám nebylo souzeno, povzdechl si Minář

Redakce

Potřetí v podzimním ligovém utkání vyšli boleslavští fotbalisté střelecky naprázdno, poprvé se tak stalo pod trenérským vedením Ladislava Mináře. Tomu prohra zkazila radost ze zlepšeného herního projevu mužstva.

„Do utkání jsme vstoupili dobře a myslím si, že třicet minut bylo na hřišti jen jedno mužstvo," pravil na úvod hodnocení prohraného utkání s Olomoucí Ladislav Minář. „V porovnání s předchozími zápasy jsme zlepšili herní styl, ale šance, které jsme si vypracovali, jsme měli řešit lépe. Přibrzdila nás penalta. Hráče zaskočila a poločas dohrávali s pocitem křivdy, zklamaní a zaskočení. Druhý poločas jsme opět měli v ofenzívě věci, které jsme správně nedořešili. Chybělo mi od hráčů lepší a jednodušší zakončení útočných situací." Ladislav Minář přiznal, že se mu utkání prohrané z penalty hodnotí těžce a na závěr setkání s novináři si povzdechl: „Dnes nám nebylo vítězství souzeno."

Olomoucký kouč Roman Pivarník zdůraznil, že přestože sílu boleslavského soupeře respektovali, přijeli ligový zápas vyhrát. „V úvodu jsme však nebyli schopní se dostat do tempa. Boleslav dobře kombinovala a nám scházel pohyb. Vyšla nám jen jedna situace, ze které byla penalta a z té jsme dali důležitý gól. Ve druhém poločase si Boleslav vytvořila tlak a my měli brejkové situace řešit lépe, abychom dali pojišťovací gól. Jsem rád, že mužstvo uhrálo bez potrestaného stopera Škerleho nulu a dotáhlo zápas do vítězného konce," řekl Roman Pivarník.

Fanshop banner