Doma jasně vyhráli
Klub

Doma jasně vyhráli

Redakce

V dalším utkání jsme chtěli potvrdit roli favorita a s týmem uzavírající celou tabulku, naplno bodovat.

Utkání pro nás začalo parádně a již v sedmé minutě, když hostující brankář neudržel centr Zabilanského a Ladra pohotově doklepával do sítě, jsme se ujali vedení v zápase 1:0. Poté se ve slibné šanci ocitl Vodháněl, ale jeho zakončení se mezi tři tyče nevešlo. Další závar před soupeřovou brankou ukončil opět střelou do černého Ladra 2:0. Snažili jsme se o kombinační hru s balony za obranu, případně diagonálně a nutno říci, že se nám tato herní varianta poměrně dařila a zejména naše levá strana zaměstnávala soupeře. Další pěkná kombinační akce přišla středem hřiště a prostrčením na Vodháněla, bohužel akci přerušil pomezní rozhodčí zdviženým praporkem a signalizací postavením mimo hru. Prakticky vzápětí Vodháněl skvěle prostrčil balon do slibné příležitosti opět Ladrovi, ale jeho střela skončila nad brankou. Soupeř se v první půli dostal jednou výrazněji před našeho brankáře a to sice po standardní situaci a mohla z toho být hned komplikace. Zaváhání Roudnického v naší brance však vyřešil pohotový skluz Bartoně, který poslal balon do zámezí a z následného rohu soupeř již nic nevymyslel. O několik minut později předvedli další parádní kombinaci Vodháněl s Ladrou, když prvně jmenovaný zakončoval ze slibné pozice, ale bohužel pouze do soupeřova brankaře, ihned vzápětí Šulc pěkně patou uvolnil Zabilanského, ale hostující brankář byl pozorný a nepřipustil v první půli již žádnou změnu skóre.
Druhou půli boleslavští chtěli potvrdit vývoj v utkání a pokusit se přidat další branky, ovšem byl to soupeř, který okamžitě po změně stran zakončoval střelou na dlouhou nohu, Roudnický byl ale pozorný. Další gólovou akci měl na svědomí aktivní Vodháněl, jemuž sekundoval Frömmel, který potáhl míč a zakončoval a Vodháněl už pouze pohodlně doklepával 3:0. Bohužel okamžitě s následné akce hosté snížili na 3:1. Nedůslednost a nedůraz naší obrany byl bohužel potrestán. Jenže netrvalo dlouho a radovali jsme se počtvrté, když míč do brány uklízel Novotný po pohotovém zakončení z dorážky 4:1. Utkání jsme kontrolovali, kombinace se nám již příliš nedařila, ale soupeři jsme moc prostoru ke hře nedávali a nebýt naší nepřesnosti byl by stav skóre zřejmě znatelnější. V další naší brankové příležitosti měl prsty Zörkler, který připravil Ladrovi gólovou přihrávku a ten si s ní věděl rady a zkompletoval tím hattrick na konečných 5:1.


Sestava:
Roudnický - Zabilanský, Malý, Bartoň, Kopa - Novotný, Ladra, Kühnel (59´ Stránský) - Kubát (69´ Zorkler), Šulc (41´Frommel), Vodháněl (63´Vegricht)

Fanshop banner