Důležitý byl Sivričův gól na konci poločasu, shodli se trenéři
Klub

Důležitý byl Sivričův gól na konci poločasu, shodli se trenéři

Redakce

Boleslavský trenér Ladislav Minář označil remízové utkání v Ostravě za zajímavou podívanou pro diváky, ale mrzel ho promarněný první poločas, kdy jeho svěřenci pustili soupeře do dvougólového vedení.

„Utkání pro diváka bylo jistě zajímavé," řekl boleslavský trenér Ladislav Minář na úvod setkání s novináři. „První poločas se hrál v duchu omšelého fotbalového rčení, že když nedáš gól, tak ho dostaneš. Neproměnili jsme šanci a inkasovali. Když jsme nedali další tutovku, tentokrát na vyrovnání, dostali jsme gól na nula dva," dodal Minář.
„První poločas jsme chybovali, ztráceli míče a neměli herní kvalitu. Pomohl nám gól do šatny. V kabině jsem cítili, že máme na to, s utkání ještě něco udělat. Za druhý poločas jsme si zasloužili vyhrát. Proto mám z utkání smíšené pocity. Ale i s jedním bodem jsem spokojený. Před zápasem jsme si říkali, že bychom remízu brali."

To ostravský trenér Radoslav Látal s bodem spokojený nebyl, i když jeho mužstvo bylo blízko prohře: „Utkání se mi hodnotí velice těžce. Za nejdůležitější moment považuji pětačtyřicátou minutu, kdy jsme inkasovali gól. To ovlivnilo celý zápas. Kdyby jsme do druhé půle nastupovali s dvougólovým vedením, byl by to jiný zápas. První poločas jsme hráli dobře. V konci utkání jsme měli štěstí při soupeřových dvou gólových situacích."

Fanshop banner