Trenér dorostenců Saňák: Kluci předvedli skvělý výkon
Klub

Trenér dorostenců Saňák: Kluci předvedli skvělý výkon

Redakce

Starší dorostenci si aktivní hrou v utkání FK Mladá Boleslav U19 - SK Dynamo České Budějovice U19 4:1 vysloužili pochvalu od trenéra a potlesk od diváků. Poslední zářijovou sobotu hrají doma s Libercem a potom je čekají dva náročné angické týdny s vloženými středečními mistráky.

Boleslavští devatenáctiletí dorostenci na domácím trávníku soupeře z jihu Čech jasně přehráli a pustili jej pouze do dvou střeleckých příležitostí, z nichž inkasovali jeden gól.
Hvězdou utkání byl jednoznačně boleslavský středopolař Hodač, jenž svými střeleckými pokusy opakovaně trápil strážce českobudějovické branky Hajduška. Dvě Hodačovy bomby vyrazil jen ke Klobásovi, proti jehož pohotovým dorážkám byl bezmocný. A na další dvě Hodačovy rány si vůbec nesáhl, zvláště ta z 50. minuty do pravého horního růžku na 3:1 byla skutečně výstavní.
Kromě dvou gólů z kopaček Klobásy a Hodače byli blízko střeleckého zápisu ještě Hůlka, Eliáš, Geissler, Lacek a Křapka.
Hodnocení trenéra FK Mladá Boleslav U19 Jiřího Saňáka
po jasné výhře nad Českými Budějovicemi znělo hodně pochvalně: Utkání tým zvládl. Hráči předvedli výborné výkony, vstřelili pěkné branky a potěšili diváky. Chválím celý tým, protože přesně tímto způsobem se chceme prezentovat. Kluci předvedli opravdu skvělý výkon. Věřím, že si ho zapamatují a pochopí, kde se skrývá tajemství týmového úspěchu."

Další domácí utkání FK Mladá Boleslav U19 - FC Slovan Liberec U19 se hraje v sobotu 29. září od 11 hodin na hřišti mladoboleslavského Městského stadionu. V úvodu října mají starší dorostenci následující program:
Středa 3. října od 13 hodin FK Mladá Boleslav U19 - Hlučín U19
Sobota 6. října od 14 hodin AC Sparta Praha U19 - FK Mladá Boleslav U19
Středa 10. října od 14,30 hodin SK Slavia Praha U19 - FK Mladá Boleslav U19
Sobota 13. října od 10,15 hodin FK Mladá Boleslav U19 - SFC Opava U19

Fanshop banner