Debakl v Hradci
Klub

Debakl v Hradci

Redakce

V aktuálním kole nejvyšší dorostenecké soutěže ročníku U-16 jsme jeli na hřiště, vedoucího celku z Hradce Králové.

Utkání začalo pro naše bravy špatně. Již v úvodní minutě jsme inkasovali branku po naší laciné chybě 1:0. Ačkoliv naši hráči byli v předzápasové přípravě upozorňováni na agresivní hru soupeře a velice kvalitní a precizní napadání, jakoby vše brali na lehkou váhu a z utkání udělali jednoznačnou záležitost. V každém souboji jsme byli pozdě a soupeř, z našich hráčů leckdy dělal diváky a pohodlně trestal veškeré naše zaváhání či nepřesnost. V jedenácté minutě jsme inkasovali podruhé a definitivně opustili svou roli v zápase. Do poločasu se hradečtí trefili ještě dvakrát a výsledek vypadal hrozivě 4:0.
Druhá půle nabídla stejnou podívanou jako první dějství. Votroci nás drtivě přehrávali a nám často pomáhaly pouze fauly k zastavení jejich akcí. Domácí však nebyli zcela bezchybní a také polevili ve svém tempu a možná se i uspokojili nad rozhodnutým stavem. Boleslavští se několika pokusy dostali až před domácí branku, ale nedokázali ani jednou kvalitně zakončit. V šedesáté druhé a sedmdesáté minutě jsme bohužel inkasovali ještě další branky a byl z toho nakonec debakl 6:0.
Na soupeře jsme v tomto utkání neměli a zcela zaslouženě prohráli. S tímto ustrašeným přístupem, se bohužel s kvalitním týmem domácích uspět nedá. Nezbývá než věřit, že se chlapci z porážky oklepou a hned v dalším kole kdy hostí Šluknov, předvedou na co opravdu mají.


Sestava: Roudnický - Zabilanský, Malý, Marek (28´ Bartoň), Kopa - Ladra, Kühnel, Novotný (41´ Vegricht) - Stránský (53´ Šulc), Dohnalík, Vodháněl (68´ Toman)

Fanshop banner