Přišel Fillo a odešel Táborský
Klub

Přišel Fillo a odešel Táborský

Redakce

V poslední možný den nastaly dvě změny v boleslavském hráčském kádru. V pátek 21. září přišel do Mladé Boleslavi Martin Fillo z Viktorie Plzeň a z Mladé Boleslavi odešel Ivo Táborský do Dynama České Budějovice.

Šestadvacetiletý ofenzivní záložník Martin Fillo je hráčem Viktorie Plzeň a v FK Mladá Boleslav bude hostovat do 31. prosince 2012.
Martin Fillo se v Mladé Boleslavi ocitá již podruhé v tomto roce. Poprvé přišel v lednu, odehrál v boleslavském dresu třináct mistráků a dal jeden gól, načež se v květnu z hostování vrátil do Plzně. Z ní přichází před osmým podzimním ligovým kolem opět do Boleslavi. Na svém kontě má celkem 119 startů a 22 gólů v Gambrinus lize (Viktoria Plzeň a Mladá Boleslav), také 75 utkání a 14 gólů v nejvyšší norské lize (Viking Stavanger) a pětkrát nastoupil v reprezentačním dresu Česka.

Sedmadvacetiletý levonohý záložník či útočník Ivo Táborský odešel z FK Mladá Boleslav na hostování do Dynama České Budějovice do 30. června 2013.
Ivo Táborský letos načal v FK Mladá Boleslav již šestý ročník. Přestoupil ze Slavie Praha v létě 2007. Od té doby v mladoboleslavském dresu nastoupil do 105 ligových utkání, ve kterých dal 11 gólů. Celkem má na svém kontě 137 startů a 17 gólů v Gambrinus lize (Slavia Praha, Příbram, České Budějovice a Mladá Boleslav) a 9 startů a jeden gól ve slovenské Corgoň lize (Slovan Bratislava).

Fanshop banner