Plzeňská remíza byla poučná, míní trenér Saňák
Klub

Plzeňská remíza byla poučná, míní trenér Saňák

Redakce

Dorostenecký trenér Jiří Saňák byl spokojený se svými svěřenci při utkání v Plzni především proto, že ačkoliv ztěžka hledali herní pohodu a navíc prohrávali, tak nesložili zbraně a vydřeli alespoň remízu.

„V Plzni družstvo absolvovalo těžké utkání z pohledu psychického," pravil hlavní trenér boleslavských devatenáctiletých dorostenců Jiří Saňák. „Nedařilo se nám jako obvykle, ale chválím všechny kluky, jak to dokázali zlomit a došli si pro vyrovnání. Sahali dokonce po vítězství, ale
musím také podotknout, že za stavu 1:0 nás podržel brankář Martin Výda, který chytil
pokutový kop. Vypracovali jsme si šance, střelecké pozice, ale vstřelili jen jednu branku. Zakousli jsme se a pro sportovní formu doslova probojovali, závěrečná půlhodina byla výborná. Toto utkání pro nás bylo velmi poučné,"
dodal Jiří Saňák.

Boleslavští dorostenci jsou v celostátní Česká spořitelna I. lize staršího dorostu čtvrtí se ztrátou jednoho bodu na třetí Spartu Praha i druhé Teplice a jen dva body zaostávají za vedoucí Slavií Praha. Mají však o jedno utkání méně. Odložený duel s Hlučínem budou dohrávat až 3. října. Nejbližší mistrovské utkání FK Mladá Boleslav U19 - SK Dynamo České Budějovice U19 hrají v sobotu 22. září od 13 hodin na hřišti mladoboleslavského Městského stadionu.

Fanshop banner