Trenér Koubek po prohře se Slováckem rezignoval
Klub

Trenér Koubek po prohře se Slováckem rezignoval

Redakce

Miroslav Koubek přišel po prohře se Slováckem mezi novináře, zhodnotil průběh utkání a v závěru svého vystoupení oznámil, že s trénováním v Mladé Boleslavi končí.

„Rozhodl jsem se, že tímto zápasem moje mise v Mladé Boleslavi končí," řekl Miroslav Koubek tichým hlasem. „Od vedení klubu jsem cítil podporu a za to mu děkuji, cítím však zklamání z jiných věcí. Klukům jsem po zápase oznámil, že končím a popřál jim hodně štěstí. Angažmá v Mladé Boleslavi považuji za výborné."

„Rezignací trenéra Koubka se vedení klubu s představenstvem akciové společnosti bude zabývat v pondělí dopoledne," reagoval sportovní ředitel FK Mladá Boleslav Ladislav Minář.

Boleslavský kouč přiznal, že ho zaskočily rychlé dva góly v úvodu utkání. „Vstoupili jsme do utkání dobře, ale pak následovaly dvě branky po sobě při selhání ve středu obrany, na což jsem reagoval střídáním. Soupeř byl nepříjemný. Gólem na dva jedna jsme se však dostali zpátky do hry. Po vyloučení Trousila jsem věřil, že s utkáním ještě něco uděláme, ale Slovácko chytrou hrou dovedlo utkání do vítězství. My předváděli platonickou hru," pravil Miroslav Koubek.

Slovácký trenér Svatopluk Habanec byl mnohem spokojenější, než jeho boleslavský protějšek, jehož rezignaci označil za překvapivou. „Zápas se mi moc líbil. Vyhráli jsme zaslouženě. Při předchozích výhrách jsme měli štěstí, tentokrát jsme byli opravdu silní obrovskou touhou po vítězství," pravil Svatopluk Habanec.

Fanshop banner