Z Meteoru vezou tři body
Klub

Z Meteoru vezou tři body

Redakce

Druhé utkání krátce po sobě s pražským týmem jsme sehráli v tomto týdnu a to na půdě Meteoru Praha VIII.

Na ne příliš kvalitním travnatém hřišti jsme začali parádně a tak jako v předchozím utkání šli rychle do vedení brankou Frömmela, kterému servíroval krásný centr zleva přímo na hlavu Vodháněl, to vše již v sedmé minutě 0:1. Kombinace v tomto utkání nebylo bohužel příliš vidět a tak jsme se proti soupeři prosazovali spíše, delšími, křižnými míči za obranu soupeře, který si s touto herní variantou očividně nevěděl rady. A boleslavští mladíci si díky nim připravovali další a další slibné příležitosti, bohužel ani jedna již nebyla tak povedená jako ta při první naší brance a tak druhý náš úspěch přidal opět Frömmel, tentokrát však běžel za prodlouženou hlavičkou Novotného a krásně přehodil vyběhnuvšího brankaře 0:2. Soupeř si za první poločas nepřipravil žádnou vážnější šanci, ale jednu jim nabídl náš brankař, když jeho odkop nasměroval přímo na nohu domácího hráče, ale celou situaci naše obrana dokázala ještě včas vyřešit a míč uklidit do bezpečí od naší branky.

Ve druhém poločase náš tým poněkud polevil a soupeř s pocitem, že nemá, co ztratit začal hrozit. První příležitost ještě nevyužil. Našim hráčům to však jako varování nestačilo a proto hned čtyři minuty po obrátce inkasoval první branku. To naši zdlouhavou a nepřesnou rozehrávku soupeř vystihl a střelou podle našeho brankaře snížil 1:2. Po zbytek utkání byla hra vyrovnaná a dost nepřesná, čemuž napomáhal i zmiňovaný terén. Přesto jsme si vytvořili další velké šance, Frömmel nastřelil břevno. Brankový stav se však již do konce nezměnil a tak vezeme tři body za výhru 2:1.

Sestava:
Roudnický - Toman (55´Kopa), Malý, Luňák D., Zabilanský - Vegricht (60´Stránský), Ladra, Novotný (52´Kühnel) - Zörkler (41´Kubát, 74´Marek), Frömel, Vodháněl (50´Luňák D.)

Fanshop banner