Trenér chválil otočení zápasu proti Ostravě
Klub

Trenér chválil otočení zápasu proti Ostravě

Redakce

Boleslavští devatenáctiletí dorostenci přemohli Ostravu dobrým a bojovným výkonem ve všech řadách své sestavy. Trenér Jiří Saňák věří, že jsou schopní předvádět ještě lepší fotbal.

„Výhra nad Ostravou byla vydřená. Kluci si sáhli na dno svých sil. Druhý poločas byl z naší strany heroický. Chválím celý kolektiv. V utkání jsme byli aktivnější, vytvořili si převahu a několik brankových příležitostí. Kluci si pro zasloužené vítězství došli. Není jednoduché otáčet nepříznivý vývoj utkání. Věřím, že v dalších utkáních předvedeme ještě lepší herní kvalitu," zhodnotil vítězné utkání nad Baníkem Ostrava mladoboleslavský trenér Jiří Saňák.

Celostátní Česká spořitelna I. ligu staršího dorostu vede pražská Slavia před druhou Mladou Boleslaví jenom zásluhou lepšího skóre. Obě družstva mají po třinácti bodech, ovšem Boleslav o jedno sehrané utkání méně. Odložený domácí duel s Hlučínem bude dohrávat až ve středu 3. října. Ze šestnácti účastníků už jenom dva jsou bez porážky, a to druhá Mladá Boleslav a čtvrtá Sparta Praha.
V sedmém kole hrají Boleslavští v sobotu 15. září v Plzni. O týden později v osmém kole Česká spořitelna I. ligy staršího dorostu je na programu duel FK Mladá Boleslav U19 - SK Dynamo České Budějovice U19, hraje se v sobotu 22. září od 13 hodin v areálu mladoboleslavského Městského stadionu.

Fanshop banner