Opiela nesmí hrát jedno utkání
Klub

Opiela nesmí hrát jedno utkání

Redakce

Lukáš Opiela za vyloučení v prohraném utkání proti Jihlavě nesmí hrát v nejbližším soutěžním utkání. Rozhodla o tom disciplinární komise FAČR na svém pravidelném čtvrtečním jednání.

Lukáš Opiela po desetiměsíční absenci způsobené zlomeninou holeně na začátku říjnu 2011, kvůli které podstoupil dvě operace a dlouhou rekonvalescenci, se na hřiště vrátil v pondělí 6. srpna 2012 v utkání Juniorské ligy FC Slovan Liberec U21 - FK Mladá Boleslav U21. Za mladoboleslavské áčko nastoupil o tři dny později, kdy při odvetném utkáním třetího předkola Evropské ligy FK Mladá Boleslav - FC Twente Enschede 0:2 zasáhl do hry v závěrečné desetiminutovce.
V neděli 2. září 2012 byl poprvé po zranění členem základní sestavy v soutěžním utkání. Duel šestého kola Gambrinus ligy FK Mladá Boleslav - FC Vysočina Jihlava 1:3 však nedohrál, neboť jej rozhodčí Libor Kovařík vyloučil bezprostředně před koncem prvního poločasu. Za to byl disciplinární komisí FAČR potrestán zákazem startu v jednom soutěžním utkání. Trest se vztahuje na zápas sedmého kola Gambrinus ligy 1.FC Slovácko - FK Mladá Boleslav hrané v sobotu 15. září 2012.

Fanshop banner