Po Olomouci se starší dorostenci střetnou s Ostravou
Klub

Po Olomouci se starší dorostenci střetnou s Ostravou

Redakce

Boleslavští starší dorostenci se drží ve špičce pořadí celostátní ligy, i když sehráli o jedno utkání méně, než soupeři. Výborné postavení budou v sobotu 8. září obhajovat proti zdatnému týmu FC Baník Ostrava.

Už jenom dvě družstva nejvyšší tuzemské dorostenecké ligy drží neporazitelnost, vedoucí Sparta Praha a třetí Mladá Boleslav. Sparťané po třech výhrách a dvou remízách mají o jeden bod více než druhá Slavie Praha, třetí Mladá Boleslav i čtvrtá Zbrojovka Brno. Z trojice desetibodových týmů však má Mladá Boleslav o jedno utkání méně, neboť její domácí střetnutí s FC Hlučín bylo odložené.

Trenér mladoboleslavských dorostenců Jiří Saňák byl po vítězství v Řepčíně nad Sigmou Olomouc 3:1 spokojený s předvedenou hrou a samozřejmě i s plným bodovým ziskem. „Odehráli jsme výborné utkání, ve kterém se hráči prezentovali nanejvýš disciplinovaným a herně vyspělým pojetím. Naše vítězství bylo z pohledu vstřelených branek, vypracovaných příležitostí, počtu zakončení a herní kvality proti vyspělému soupeři zasloužené. Chlapci předvedli dobré individuální i skupinové výkony. Věřím, že jsme schopni, a uděláme pro to maximum, opakovaně předvádět tyto výkony. Musíme se soustředit na kvalitu a zlepšování individuálních výkonů," znělo trenérovo hodnocení.
„Přeji si, abychom potěšili i naše fanoušky takovým výkonem v domácím utkání s Baníkem Ostrava,"
zve trenér Jiří Saňák fotbalové příznivce na nejbližší mistrovské utkání dorostenecké ligy.

Utkání šestého kola České spořitelny I. ligy staršího dorostu FK Mladá Boleslav U19 - FC Baník Ostrava U19 se hraje v sobotu 8. září od 14,30 hodin na hřišti v areálu Městského stadionu v Mladé Boleslavi.

Fanshop banner