Boleslav přivítá Jihlavu v tradičním čase nedělního podvečera
Klub

Boleslav přivítá Jihlavu v tradičním čase nedělního podvečera

Redakce

Utkání 6. kola Gambrinus ligy FK Mladá Boleslav - FC Vysočina Jihlava se hraje v neděli 2. září 2012 od 17 hodin na Městském stadionu v Mladé Boleslavi. Střetnou se v něm týmy z páté a desáté příčky aktuálního pořadí.

Boleslav s Jihlavou hrála v minulosti o prvoligové body pouze dvakrát a obě utkání zvládla bez inkasovaného gólu. První na začátku prosince 2005 skončilo v Jihlavě nerozhodně 0:0. Odvetu v květnu 2006 doma jasně vyhrála 4:0. Po dvou gólech dali Marek Kulič a Luboš Pecka.
Jihlava tehdy v roli nováčka Gambrinus ligu nezvládla a po jednom roce působení sestoupila z předposledního místa s devětadvaceti body. Třetí od konce byla Plzeň, která nasbírala jen o dva body více. Poslední Blšany měly šestadvacet bodů.

Kompletní program 6. kola Gambrinus ligy

Pátek 31. srpna od 20,15 hodin FK Teplice - FK Baumit Jablonec
Sobota 1. září od 15,15 hodin FC Zbrojovka Brno - SK Dynamo České Budějovice
Sobota 1. září od 16 hodin 1.FK Příbram - 1.FC Slovácko
Sobota 1. září od 18 hodin FC Baník Ostrava - SK Sigma Olomouc
Neděle 2. září od 17 hodin FC Slovan Liberec - SK Slavia Praha
Neděle 2. září od 17 hodin AC Sparta Praha - FC Hradec Králové
Neděle 2. září od 17 hodin
FK Mladá Boleslav - FC Vysočina Jihlava
Neděle 2. září od 19,30 hodin FK Dukla Praha - FC Viktoria Plzeň

V boleslavském kádru se týden od týdne zlepšuje zdravotní stav hráčů. Do tréninkové i zápasové činnosti se postupně vrátili Kulič, Magera, Opiela, Štohanzl, Ščuk a Janíček. Ve zdravotní neschopnosti tak zůstala jen pětice rekonvalescentů po náročných operacích Jan Chramosta, Ondřej Zahustel, Michal Smejkal, Adrian Rolko a Tomáš Fabián, který se po sedmi měsících od operace kyčle poslední srpnovou středu zapojil do přípravy s mužstvem.

Fanshop banner