Koubek uznal kvality soupeře
Klub

Koubek uznal kvality soupeře

Redakce

„Udělali jsme, co jsme mohli," shrnul mladoboleslavský trenér Miroslav Koubek práci svého mužstva proti Plzni hnané za výhrou deseti tisícovkami nadšených diváků. S plzeňským kolegou Vrbou se shodl, že zápas rozhodl příchod Horvátha.

„Zasloužené vítězství domácího mužstva, které podalo kvalitní výkon. Snažili jsme se soupeře překvapit brejkovými situacemi, ale chyběla nám kvalita v přechodové fázi, nedostali jsme obranu Plzně do úzkých a finále nadějných akcí jsme vždy pokazili. Druhý poločas jsme se dostali pod tlak. Příchod Horvátha a Rajtorala do hry byl samozřejmě rozhodujícím momentem. Naším vystřídáním přišly do mužstva čerstvé síly, ale kvalitní soupeř nám odolal. Druhý gól jsme dostali, když už jsme hráli vabank se stoperem Johanou v útoku," popsal své dojmy z plzeňské prohry mladoboleslavský trenér Miroslav Koubek.

Plzeňský kouč Pavel Vrba začal hodnocení právě skončeného utkání srovnáním výhry nad Boleslaví s předchozí domácí prohrou s Brnem. „Porazili jsme soupeře, který byl lepší, než Brno, byli jsme však tentokrát disciplinovanější a proto jsme vyhráli," mínil Vrba, jenž o fotbalovém utkání Plzně s Boleslaví řekl, že mělo nadprůměrnou úroveň zásluhou hráčů i diváků. „Vítězství se nerodilo snadno. Nevyšel nám úvod utkání, kdy jsme nedali šance a nevyužili standardní situace. Zlom nastal, až když nastoupili Horváth s Rajtoralem, jejich kvalita nám pomohla, že se misky vah přiklonily na naši stranu. Zaslouženě jsme vyhráli o dva góly," uzavřel spokojený Vrba.

Fanshop banner