Přibývá uzdravených hráčů
Klub

Přibývá uzdravených hráčů

Redakce

Utkání 5. kola Gambrinus ligy FC Viktoria Plzeň - FK Mladá Boleslav se koná v neděli 26. srpna 2012 od 17 hodin v plzeňské Doosan aréně a hrát v něm nemůže Radek Šírl, neboť mu to znemožňuje dohoda klubů související s jeho hostováním v Boleslavi právě z Plzně.

Šírlova administrativní absence tak rozšíří počet mladoboleslavských hráčů, kteří jsou mimo hru. Patří k nim samozřejmě dlouhodobí rekonvalescenti po prodělaných operacích Jan Chramosta, Tomáš Fabián, Michal Smejkal, Adrian Rolko a Ondřej Zahustel. Z této pětice Tomáš Fabián i Ondřej Zahustel už začali s lehkým trénováním. Zdárně se také zotavují Tomáš Janíček po operaci kolena a Jasmin Ščuk po obtížích se svalovým úponem. Také oni v týdnu mezi čtvrtým a pátým ligovým kolem už vyběhli se spoluhráči do tréninků. Pro nedělní ligový mistrák může trenér Koubek počítat s uzdravenými Markem Kuličem, Lukášem Magerou, Lukášem Opielou i Janem Štohanzlem. V pondělním utkání juniorky si Opiela se Štohanzlem v praxi ověřili, že zápasovou zátěž snesou.

Také nejbližšímu boleslavskému soupeři se nevyhnula zranění. Plzeňští přišli v utkání čtvrtého kola na ostravských Bazalech o reprezentačního záložníka Daniela Koláře, jemuž půl hodiny před koncem utkání Ján Greguš nesmyslným zákrokem naštípnul lýtkovou kost. Na marodce nadále zůstává další záložník Martin Zeman. Naopak se uzdravili stoper Marian Čišovský a záložník Edgar Malakjan.

Fanshop banner