Na úvod sezony sedm branek Chrudimi
Klub

Na úvod sezony sedm branek Chrudimi

Redakce

V úvodním utkání celé nadcházející sezony jsme hostili Chrudim. Představy o důrazném přístupu k soupeři a kombinační hře zůstaly pouze přáním a i přes rychlý úvodní gól z druhé minuty Kopou jsme se herně trápili.

V průběhu prvního dějství si soupeř vypracoval tři šance, ale ačkoliv si je pěkně připravil, ve finále vždy selhal. Kombinace se nám nijak zvlášť nedařila a získané míče jsme prakticky v zárodku opět odevzdávali soupeři. I přes tyto nepřesnosti to na soupeře z Chrudimi stačilo a naši hráči se ve velké míře střelecky prosazovali. Do poločasu ještě přidal obě své branky Ladra, když na druhou mu přihrával Kopa, i proto se šlo do kabin za stavu 3:0 pro Boleslav.

Ve druhém poločase jsme se chtěli herně zlepšit a přidat na důrazu a přesnosti, což se nám z části podařilo a přicházeli i brankové příležitosti. Pár minut po obrátce skóroval Dohnalík, jemuž sekundoval Ladra 4:0. Pak se o zkompletování hattricku snažil efektními nůžkami Ladra, po centru z pravé strany, ale byl nepřesný a celá akce skončila mimo branku. Poté skórovali, v krátkém sledu Stránský, jenž šel sám na brankaře po parádním prostrčení Dohnalíka 5:0 a také stoper Malý se gólově prosadil střelou podél vyběhnuvšího brankaře 6:0. Závěrečnou brankovou tečku napsal Košek, kterému ukázkově předložil míč do šance Vegricht, pro Koška už nebyl velký problém skórovat na konečných 7:0.

Utkání jsme výsledkově zvládli a připsali si první tři body do tabulky, i když herně jsme zůstali za svými možnostmi. V následném kle zajíždíme na hřiště do Svitav.

Fanshop banner