Ligové hvězdy vyprovázeli žáci FK Mladá Boleslav a FC Sporting Mladá Boleslav
Klub

Ligové hvězdy vyprovázeli žáci FK Mladá Boleslav a FC Sporting Mladá Boleslav

Redakce

Projekt umožňující žákovským fotbalistům zažít jedinečnou ligovou atmosféru přímou účastí při nástupu prvoligových týmů a střetnutím v přestávce utkání Gambrinus ligy odstartoval v rámci čtvrtého ligového kola s žáky FC Sporting Mladá Boleslav.

V sobotu 18. srpna 2012 před utkáním 4. kola Gambrinus ligy FK Mladá Boleslav - SK Slavia Praha při nástupu hráčů na hrací plochu spolu s mladoboleslavskými žáky asistovali chlapci a děvčata z FC Sporting Mladá Boleslav vedení trenérem Javůrkem. O přestávce prvoligového utkání se utkali v přátelském duelu s FK Mladá Boleslav U10, jejímž trenérem je Martin Schmidt a asistentem Jiří Rynekr.

V dresu Sportingu hráli Jakub Hlaváč, Dan Laurýn, Tomáš Kenkuš, Kevin Bikár, Štěpán Vaňousek, Max Goby, Tadeáš Štýs, Daniel Tersch, Petr Mika, Vanesa Botošová, Karolína Podsedníčková a Kelly Kyzivátová.

Žákovské družstvo FC Sporting trénuje třikrát týdně na mladoboleslavské Astonce. Trenér Javůrek je k zastižení na telefonním čísle 732 205 547, více informací najdete na www.fcsporting.cz .

Mladoboleslavský fotbalový klub nabízí účast v doprovodu prvoligových hráčů při nástupu před utkáním a v přestávkovém střetnutí proti žákovskému družstvu FK Mladá Boleslav všem klubům mladoboleslavského okresu, případně i z jeho nejbližšího okolí. Nabídka se týká družstev hráčů narozených v letech 2002-05.
Bližší organizační informace podají a závazné přihlášky k účasti přijímá sekretariát FK Mladá Boleslav buď paní Nikol Dončevová, tel.číslo 326 211 411, e-mail nikol.doncevova@fkmb.cz a nebo pan Jiří Koros, tel.číslo 326 211 455, e-mail
jiri.koros@fkmb.cz .
„Pro chlapce jistě bude nezapomenutelným zážitkem, když si zahrají fotbal na prvoligovém trávníku před několikatisícovou diváckou návštěvou a přijdou do přímého kontaktu s fotbalisty hrajícími Gambrinus ligu. Věříme, že naše nabídka osloví kluby mladoboleslavského okresu, na druhou stranu se budeme snažit uspokojit všechna přihlášená družstva," poznamenal k jedinečnému projektu manažer komunikace FK Mladá Boleslav Jiří Koros.

Fanshop banner