Koubek vítězství nad Slavií označil za cenné
Klub

Koubek vítězství nad Slavií označil za cenné

Redakce

Boleslavský trenér Miroslav Koubek byl po výhře nad Slavií pochopitelně spokojený. Slávistický trenér Petr Rada si posteskl, že jeho tým dostává hloupé góly.

„Je to cenné vítězství proti silnému soupeři," řekl Koubek na začátku hodnocení vyhraného utkání. „Oba týmy po vítězství toužily a musím poděkovat svému mužstvu za výkon, který měl hlavu a patu. Slavie měla sice optickou převahu, ale jejich tlak jsme měli pod kontrolou. Výborně hrál Sivrič, dobrý výkon podal Mareš, vážím si však výkonu celého mužstva," prohlásil Koubek, který navíc dodal, že i přes velkou marodku věřil, že tým je schopný body vybojovat, neboť široký kádr má kvalitu a mladí hráči chytli svoji šanci za pačesy.

„Utkání se mi hodnotí špatně, protože jsme prohráli zbytečnou brankou, kdy balon poskakoval ve vápně a neobsazený hráč vystřelil a akce skončila gólem. V první půli jsme měli velkou šanci po Juharově přihrávce na Škodu, který však pozdě reagoval a ve druhé se nám povedlo zvýšit aktivitu, ale šanci jsem měli až v závěru po centru Zmrhala na Kisela. Tentokrát jsme nebyli produktivní, ani když se vysunul vysoký Latka do útoku. Jeli jsme do Boleslavi bodovat a je nepříjemné, že se nám to nepovedlo. Prohráli jsme, protože dostáváme hloupé góly," řekl k utkání slávistický trenér Petr Rada.

Fanshop banner