Dosoudil posílí boleslavskou defenzívu
Klub

Dosoudil posílí boleslavskou defenzívu

Redakce

Zkušený stoper Radek Dosoudil podepsal roční smlouvu s FK Mladá Boleslav a vrací se tak do svého rodného města a především do klubu, kde s fotbalem začínal a odkud vyrazil světa.

Devětadvacetiletý důrazný obránce Radek Dosoudil ve své dosavadní profesionální kariéře hrál za Spartu Praha, Jablonec, turecký Denizlispor, Slavii Praha, slovenskou Petržalku a naposledy kopal za Slovan Bratislava, za který odehrál 73 utkání v nejvyšší slovenské Corgoň lize.
S vedením FK Mladá Boleslav se v úterý 14. srpna 2012 dohodl na ročním kontraktu s trváním do 15. srpna 2013. „Po dlouhé pauze se vracím do klubu, v kterém jsem fotbalově začínal. Sledoval jsem všechno, co se ho týkalo včetně výsledků prvoligového týmu. Mým cílem bude, prosadit se fotbalově a Mladé Boleslavi co nejvíce pomoci," prohlásil Radek Dosoudil po úterním podepsání smlouvy. Jeho manažer Dalibor Lacina vyjádřil nad dohodou spokojenost: „Tímto transferem navazujeme na dlouhodobou spolupráci s FK Mladá Boleslav a Radkovi přeji v mladoboleslavském dresu hodně sportovních úspěchů."
Prezident FK Mladá Boleslav Josef Dufek, který je známý touhou mít v prvoligové sestavě co nejvíce mladoboleslavských odchovanců, dohodu s Dosoudilem přivítal slovy: „Jsme rádi, že se nám povedlo do týmu přivést hráče, který v Mladé Boleslavi fotbalově vyrostl a chce ji pomoci."
Klubový manažer pro komunikaci Jiří Koros zdůraznil, že vedení FK Mladá Boleslav v tomto týdnu doladí všechny potřebné administrativní kroky, aby nic nebránilo v nasazení Radka Dosoudila do sobotního utkání čtvrtého kola Gambrinus ligy proti pražské Slavii.

Fanshop banner