Po odpykání trestu může hrát Magera, pokud bude zdravý
Klub

Po odpykání trestu může hrát Magera, pokud bude zdravý

Redakce

Pro utkání 3. kola Gambrinus ligy 1.FK Příbram - FK Mladá Boleslav, které se hraje v neděli 12. srpna 2012 od 17 hodin v příbramské Startip aréně, bude Boleslav nadále postrádat spoustu zraněných. Těch už je tolik, že by sestavili samostatný mančaft marodů.

Nejistý je start útočníka Marka Kuliče, který si už třetí týden léčí stehenní sval. Čerstvým marodem je mladý záložník Jasmin Ščuk. Záložník Jan Štohanzl stále doléčuje postranní kolenní vazy poraněné ze závěru předchozího ligového ročníku. Obránce Tomáš Janíček je v rekonvalescenci po operaci menisku, který si poranil při tréninku na letním soustředění v rakouském Kaprunu. Útočník Lukáš Magera si sice už odpykal trest za vyloučení v úvodním ligovém utkání, ale v odvetě třetího předkola Evropské ligy si obnovil bolestivé poranění kostrče.
Pro celou podzimní sezónu jsou poraněnými křížovými vazy v kolenech vyloučení ze hry útočník Jan Chramosta, záložník Ondřej Zahustel i stopeři Michal Smejkal a Adrian Rolko. K dlouhodobým marodům patří také obránce Tomáš Fabián, rekonvalescent po operaci kyčelního kloubu.

Fanshop banner