Klobása skóroval v reprezentačním dresu
Klub

Klobása skóroval v reprezentačním dresu

Redakce

V nominaci devatenáctileté české reprezentace pro dvě mezistátní přátelská utkání s Makedonií byl i mladoboleslavský dorostenec Stanislav Klobása a podílel se na vítězstvích v obou střetnutích.

Hlavním trenérem družstva Česko U19 je Josef Csaplár. V obou zápasech jsme zkoušeli nové a také mladší hráče, což jsme potřebovali. Obecně jsem spokojený," prohlásil po přátelském dvouzápasovém testu Csaplár. V prvním utkání, které se hrálo v Břeclavi, odehrál mladoboleslavský útočník Klobása 78 minut a prosadil se gólově. Ve druhém utkání konaném v Šardicích nastoupil Klobása až do druhého poločasu a do gólové statistiky se nestihl zapsat.

Úterý 7. srpna Česko U19 - Makedonie U19 1:0

Jediný gól dal už v 15. minutě Klobása. Další šance, včetně penalty, čeští fotbalisté neproměnili.
Sestava Česko U19
: Zima - Studený (60. Štěrba), Chocholoušek, Karafiát, Hýbl - Trávník, Verner (78. Barák), Klobása (78. Simič), Ševčík - Mašek (87. Nobst), Černý (60. Chorý). Gól: Klobása.

Čtvrtek 9. srpna Česko U19 - Makedonie U19 3:1

Přestože mladí Češi dali tři góly, i tentokrát mohli vyhrát ještě výrazněji, kdyby proměnili všechny šance.
Sestava Česko U19
: Kolář - Štěrba (72. Studený), Simič (72. Chocholoušek), Barák (72. Karafiát), Hýbl - Nobst (46. Trávník), Čermák, Verner (46. Klobása), Ševčík - Mašek, Chorý (65. Černý). Góly ČR U19: Verner, Ševčík, Trávník.

Fanshop banner