Do čtvrteční odvety proti Twente s dvougólovým mankem
Klub

Do čtvrteční odvety proti Twente s dvougólovým mankem

Redakce

Odvetné utkání třetího předkola Evropské ligy FK Mladá Boleslav - FC Twente Enschede se hraje ve čtvrtek 9. srpna od 19 hodin na mladoboleslavském Městském stadionu. První utkání v Enschede prohráli Boleslavští 0:2.

Dohánění dvougólové ztráty nebude snadné. FC Twente se v prvním duelu představil jako sebevědomý a fotbalově vyspělý tým s technicky i fyzicky zdatnými individualitami. „Ve fotbale je možné všechno," prohlásil mladoboleslavský trenér Miroslav Koubek bezprostředně po prohře v Enschede a chtěl jistě svými slovy povzbudit hráče i fanoušky pro druhou polovinu boje o postup.

Jaké jsou šance Mladé Boleslavi?

Mladá Boleslav postoupí při jakékoliv výhře o tři góly.
Kdyby Mladá Boleslav vyhrála 2:0, tak by se o postup bojovalo v prodloužení (2x15 minut), případně rozhodovalo v penaltovém rozstřelu, pokud by v nastavené době už žádný gól nepadl.
Mladá Boleslav nepostoupí při jakékoliv jiné výhře o dva góly, naopak by se radoval FC Twente zásluhou dvojnásobně počítaných gólů vstřelených na soupeřově hřišti.
Mladá Boleslav nepostoupí při jakékoliv prohře či remíze.

Boleslavští už mají za sebou zápasy dvou úvodních kol domácí Gambrinus ligy. V Teplicích prohráli 0:1 a doma přehráli České Budějovice 3:2. V neděli 12. srpna jedou do Příbrami ke třetímu ligovému střetnutí.
Enschedští
ještě o domácí ligové body nehráli a mezi čtvrtečními zápasy třetího předkola Evropské ligy měli volný víkend. Nizozemská elitní soutěž začíná až druhou srpnovou neděli, tedy po odvetném utkání třetího předkola Evropské ligy v Mladé Boleslavi, kdy se v rámci programu úvodního kola Eredivisie hraje duel FC Twente - FC Groningen.

Fanshop banner