Boleslav v Teplicích ztratila body a možná i stopera Rolka
Klub

Boleslav v Teplicích ztratila body a možná i stopera Rolka

Redakce

Teplická prohra byla dvojnásob nešťastná pro Mareše, který nedal penaltu, a pro Rolka, který nedohrál. Teprve odborné vyšetření ukáže, jak moc má koleno pochroumané a kdy se vrátí na hřiště.

Miroslav Koubek označil prohru v Teplicích za zbytečnou. „Víc než porážka mě mrzí pravděpodobná ztráta dalšího klíčového hráče Rolka, který si v závěru utkání poranil koleno," povzdychl si boleslavský kouč, který při hodnocení ligového startu neopomněl zmínit, že Boleslav nehrála v sestavě, s jakou se připravovala po většinu léta, protože mu ze hry vypadávají hráči kvůli zdravotním neduhům. „První poločas jsme měli utkání pod kontrolou, ale vázla nán finální fáze. Druhý poločas jsme začali laxně a nekoncentrovaně. Proto jsme inkasovali gól. Vyloučení teplického hráče nás vrátilo do hry, ale přesilovku ani penaltu jsme nevyužili. Ve snaze vyrovnat jsme hodně otvírali obranu a nabízeli soupeři šance. Těsné vedení oslabený soupeř ubojoval. Utkání by slušela remíza, vyhrálo ho šťastnější mužstvo," mínil Miroslav Koubek.

Teplický trenér Lukáš Přerost souhlasil se svým boleslavským kolegou, že těsnou výhru jeho tým ubojoval. „Na těžkého soupeře jsme se pečlivě připravovali s vědomím, že se nám proti němu dlouhodobě nedaří. V prvním poločase jsme však byli zbytečně bojácní při hře dopředu a Boleslav měla více ze hry. Po přestávce nám vyšla šance, ze které dal Mahmutovič gól a Boleslav musela hru ještě víc otevřít a my mohli zvýšit vedení a být klidnější. Prvním zlomovým okamžikem utkání bylo vyloučení Mahmutoviče a druhým pokutový kop, při kterém mužstvo podržel brankář Grigar. Závěr jsme odbojovali a vítězství udrželi," pravil spokojený Lukáš Přerost, pro kterého byla výhra Teplic nad Bolelsaví premiérovým ligovým utkáním v roli hlavního trenéra. Opakovaně zdůrazňoval, že utkání rozhodla Grigarem chycená penalta.

Fanshop banner