Desetigólový debakl od Příbrami
Klub

Desetigólový debakl od Příbrami

Redakce

V sobotu 23. července sehráli sedmnáctiletí dorostenci na domácím hřišti mladoboleslavského městského stadionu dvě utkání letní přípravy. Obě prohráli. Druhou porážku v podobě nepříjemného debaklu inkasovali v sobotním odpoledni od Příbrami.

Od úvodním minut prvního poločasu soupeř z Příbrami boleslavské chlapce jednoznačně přehrával a nepustil je do vážnějších šancí. Jediný dobrý okamžik měli Boleslavští ve 12. minutě, když se do pokutového území prodral Wolf a byl faulován. K následnému pokutovému kopu se postavil Pekař a snížil v té chvíli stav utkání na rozdíl jednoho gólu - 1:2. Bohužel to bylo poprvé a naposledy, kdy se boleslavští fotbalisté dostali do blízkosti brankáře Příbrami.
Příbramským fotbalistům se dařila kombinace a navíc se střelecky prosazovali i po boleslavských hrubých chybách v rozehrávce. Gólový příděl do mladoboleslavské branky, ve které se vystřídali Malík s Volkem, rozdělili stejnoměrně do obou poločasů a jich počet zaokrouhlili na deset.

„Utkání bohužel sklouzlo tam, kde již postrádalo smysl. Jak pro náš tým, tak pro soupeře," povzdechl si trenér FK Mladá Boleslav U17 Martin Mrvík. „Příbram byla lepší ve všech činnostech. Její výkonnost je úplně někde jinde, než zatím naše. Bylo vidět, že tým je srovnaný na všech postech a že kluci jsou spolu již delší dobu. Musím soupeři pogratulovat. S lepším protivníkem družstvo, které jsem kdy vedl, již dlouho nehrálo," dodal Mrvík.

Sestava FK Mladá Boleslav U17: Malík (46. Volek) - Siřínek, Glockner, Tuner, Vomočil - Ráž (65. Hodboď) - Pekař, Buzek, Wolf, Souček - M.Luňák.

Fanshop banner