Na fotbal do Enschede za 2300 korun
Klub

Na fotbal do Enschede za 2300 korun

Redakce

Vedení FK Mladá Boleslav připravilo pro fanoušky modrobílých barev autokarový zájezd na utkání třetího předkola Evropské ligy FC Twente Enschede - FK Mladá Boleslav, které se hraje ve čtvrtek 2. srpna 2012 od 19,45 hodin.

V ceně zájezdu 2300,- Kč je doprava autobusem z Mladé Boleslavi do Enschede a zpět i vstupenka na fotbalové utkání Evropské ligy. Cestovní pojištění si musí každý vyřídit individuálně.

Zájemci o fotbalový zájezd do nizozemského Enschede se musí předem závazně přihlásit na emailové adrese: nikol.doncevova@fkmb.cz do 12 hodin v úterý 31. července 2012.
Platbu je nezbytné uskutečnit pouze v hotovosti na sekretariátu FK Mladá Boleslav u Nikol Dončevové nejpozději do 16 hodin 31. července 2012.

Odjezd autobusu se uskuteční v noci ze středy (1.8.) na čtvrtek (2.8.). Přesný čas bude ještě upřesněný na tomto klubovém webu, a to tak, aby do Enschede autobus dorazil kolem osmé hodiny ranní a účastníci zájezdu měli příležitost si město na nizozemsko-německém pomezí prohlédnout. Zpět do Mladé Boleslavi autobus odjede ve čtvrtečním pozdním večeru bezprostředně po skončení fotbalového utkání.

Fanshop banner