O Evropskou ligu začnou bojovat ve čtvrtek
Klub

O Evropskou ligu začnou bojovat ve čtvrtek

Redakce

První utkání druhého předkola Evropské ligy FK Mladá Boleslav - Thór Akureyri se hraje ve čtvrtek 19. července 2012 od 19 hodin na mladoboleslavském městském stadionu. Boleslavští tak vstupují počtvrté na evropskou fotbalovou scénu.

Soupeř FK Mladá Boleslav vzešel z islandsko-irského duelu prvního předkola. V něm Thór Akureyri vyřadil Bohemians Dublin. První utkání v Dublinu skončilo bezgólovou remízou a odvetu v Akureyri vyhrál islandský tým jednoznačně 5:1.

Program druhého předkola Evropské ligy:

Čtvrtek 19. července od 19,00 hodin FK Mladá Boleslav - Thór Akureyri
Čtvrtek 26. července od 18,30 hodin Thór Akureyri - FK Mladá Boleslav

FK Mladá Boleslav v letošním létě již počtvrté usiluje o postup do hlavní evropské soutěže. V nedávné minulosti se jí to již dvakrát povedlo. V podzimních sezónách 2006 a 2007 hrál základní skupinu Poháru UEFA, předchůdce současné Evropské ligy. Při třetím pokusu v loňském roce boleslavští fotbalisté nepřešli ve třetím předkole Evropské ligy přes kyperskou Larnaku.

Podrobnější informace o historii mladoboleslavské účasti v evropských pohárech, zajímavosti o islandském soupeři i aktuality ze zákulisí FK Mladá Boleslav najdou přímí účastníci čtvrtečního utkání FK Mladá Boleslav - Thór Akureyri ve speciálním evropském vydání fotbalového zpravodaje.

Vstupenka na domácí utkání druhého předkola Evropské ligy stojí 100,- Kč, důchodci zaplatí 50,- Kč a děti do 15 let mají vstup zdarma.

Předprodej vstupenek na pohárové utkání zajišťuje Bolekshop v přízemí jižní tribuny fotbalové arény v areálu Městského stadionu.

Otvírací doba Bolekshopu pro předprodej vstupenek

Úterý 17. července 13 - 16 hodin
Středa 18. července 13 - 16 hodin

Fanshop banner