Na evropského soupeře se připravují každý den
Klub

Na evropského soupeře se připravují každý den

Redakce

Jak se mladoboleslavští fotbalisté připravují na střetnutí s islandským rivalem? Trenér Koubek naplánoval velmi pečlivě každý den předcházející důležitému utkání druhého předkola Evropské ligy.

Fotbalisté v pondělí 16. července trénují odpoledne, o den později dopoledne a ve středu v podvečer. Po každém z tréninků klade trenér Koubek důraz na důkladnou regeneraci, čili odbourávání únavy. Noc bezprostředně před utkáním, to znamená ze středy na čtvrtek, stráví celý hráčský kádr v holovršském penzionu Sparing, kde absolvuje i poslední a velmi důležitou taktickou přípravu. Bez rozdílu, jak čtvrteční utkání FK Mladá Boleslav - Thór Akureyri dopadne, podstoupí mladoboleslavští fotbalisté v pátečním dopoledni trénink a povinnou regeneraci. Teprve v sobotu 21. července si užijí volného dne, aby hned v neděli zahájili přípravu na odvetu evropského druhého předkola, které hrají ve čtvrtek 26. července na severu Islandu, kam odletí již o den dříve.
Teprve po dvou zápasech druhého předkola Evropské ligy začnou mladoboleslavští fotbalisté myslet na domácí Gambrinus ligu, kterou začínají v neděli 29. července v Teplicích.

Fanshop banner