Z Mimoně přivezli pohár vítězů
Klub

Z Mimoně přivezli pohár vítězů

Redakce

Boleslavští devatenáctiletí dorostenci vyhráli 8. ročník mezinárodního turnaje v Mimoni Krejča cup 2012. Nově tvořící se družstvo FK Mladá Boleslav U19 tak uspělo ve své první herní prověrce.

Boleslavští dorostenci pod vedením trenérů Jiřího Saňáka a Adriana Vizingra na Krejča cupu 2012 zvládli náročný dvoudenní program bez prohry.
Dvě utkání hráli v pátečním odpoledni 13. července na hřišti v Zákupech a obě vyhráli. Nejprve od 14 hodin porazili Slovan Liberec 1:0. Po bezgólovém poločase jediný a vítězný gól dal Fidrich.
Od 17 hodin si poradili s Baumitem Jablonec 3:1. Důležité boleslavské góly stříleli Eliáš, Hodač a Vavřinec.
Ke třetímu utkání nastoupili v sobotu 14. července dopoledne od 10,30 hodin na hřišti v Mimoni proti dorosteneckému výběru Bavorska. Ani jedno družstvo se střelecky neprosadilo a tak duel skončil 0:0. Bezgólová remíza Boleslavským stačila k celkovému prvenství.

„Odehráli jsme tři zajímavá utkání, dvě regionální derby a jedno mezinárodní s bilancí dvou výher a jedné remízy se skoré 4:1. Jsme rádi za celkový triumf, je to jistě povzbudivé do další spolupráce nově se tvořícího týmu," zhodnotil hlavní trenér FK Mladá Boleslav U19 Jiří Saňák úspěšný vstup nového družstva do nové sezóny. „Tato turnajová utkání nabízí velmi dobrou konfrontaci. Věřím, že všichni uděláme to nejlepší, co můžeme pro úspěšné vytvoření kvalitního týmu," dodal Jiří Saňák.

Fanshop banner